Kartalda yoğun hafta

Kartalda yoğun hafta

Konyasporda yönetimi bu hafta içerisinde öncelikle teknik adam sorununu çözecek. Daha sonra iç ve dış transferde kollar sıvanacak

Konyaspor’da yönetimi bu hafta içerisinde öncelikle teknik adam sorununu çözecek. Daha sonra iç ve dış transferde kollar sıvanacak.  Konyaspor yönetiminin birinci sırasında Metin Diyadin var

 

Konyaspor’da hareketli hafta başlıyor. Yeşil-beyazlı kulübün yeni teknik direktörü hafta içerisinde belirlenecek ve transfer çalışmalarına başlanacak.

Bu sezon, Süper ligi kıl payı kaçıran ve yeni sezonda da şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Konyaspor’da teknik direktör adayları arasından biri ile hafta içerisinde anlaşma sağlanarak sözleşme imzalanacak. Konyaspor yönetim kurulundan sızan bilgilere göre, teknik direktör adayları arasında üzerinde durulan adayın Metin Diyadin olduğu kaydedildi.. Kasımpaşa ile henüz yollarını ayırmayan bu teknik adam ile anlaşma sağlanamaması halinde diğer adaylara dönülecek.

Yeşil-beyazlı takımda, teknik direktör olarak üzerinde durulan diğer adaylar ise, Uğur Tütüneker,  Levent Eriş, Kemal Özdeş ve Hüsnü Özkara. Bilindiği gibi bu adaylardan Levent Eriş’in de Adanaspor ile çalışıp çalışmayacağı netlik kazanmadı. Diğer adaylar ise şu anda boşta bulunmakta.

Konyaspor’da teknik direktör sorununun çözülmesinden sonra da iç ve dış transfer çalışmalarına başlanacak. İç transferde sözleşmesi biten futbolcularla anlaşma sağlanmasının ardından da dış transferde listede yer alan futbolcularla masaya oturulacak. Konyaspor yöneticileri, sezon içerisinde yapılan izlemeler sonucu ellerinde geniş bir futbolcu listesi bulunduğunu dile getirdiler.

ŞAN:  HEDEFSİZ DEĞİLİZ

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, yeni sezonla ilgili yoğun bir çalışma temposuna içine girdiklerini belirterek, kulübün menfaatları neyi gerektiriyorsa, o doğrultuda adım attıklarını söyledi.  Konyaspor’un talihsiz bir şekilde Süper Lig trenini kaçırdığını bildiren başkan Şan, önümüzdeki sezona hedefli bir yaklaşımla başlayacaklarını, bunun için de işi baştan sıkı tutacaklarının altını çizdi. Şan, “Sportif anlamda talihsiz bir sezon geçirdik. Süper Lig’i kılpayı kaçırdık. Artık geriye bakmanın anlamı yok. Ancak bu talihsiz sezondan çıkaracağımız dersler de var. Dolayısıyla iyi bir yapılanma ile lige başlamak istiyoruz. Önceliğimiz teknik adam sorunu çözmek. Konyaspor’un menfaatlarını ön planda tutarak iyi bir teknik adamı takımın başına getirmek istiyoruz. Taraftarlarımız sabırlı olsunlar. Konyaspor’u hedefine ulaştırmak için gayret göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum