Kartal’da yoğun hafta

Kartal’da yoğun hafta

Konyasporda futbolcular için izin sürerken, yönetim için tatil bitti. Genel kurul ve transferle ilgili çalışmalara bugünden itibaren başlanacak. Dahası, yeşil-beyazlı yönetimi, yoğun bir hafta bekliyor

Süper lige bir yıl aradan sonra yeniden dönen Kartal’da yönetimin önceliğini iç transfer oluşturmakta.. Şampiyonluk kutlamalarının ardından İstanbul’a giden teknik direktör Ziya Doğan, transfer konusundaki raporunu bugün Başkan Bahattin Karapınar’a verecek. Hocanın raporuna göre kalacak veya gidecek futbolcular belirlenecek ve sözleşmesi bitenlerle masaya oturulacak. Kulüpte kalması istenmeyen futbolculara ise teşekkür edilecek ve kendilerinden kulüp bulmaları istenecek. İç transferin durumuna göre dış transfer çalışmalarına başlanacak. Yeşil-beyazlı yöneticiler, teknik direktör Ziya Doğan’ın verdiği rapor doğrultusunda takımda direkt oynayabilecek 7-8 futbolcu transferi için düğmeye basacaklar. Bunların dışında bazı genç futbolcularla birlikte A2 takımından da 5-6 oyuncu kadroya dahil edilecek. Kartal’da transfer komitesinin oluşturulmayacağı, transferin Başkan Karapınar ve teknik direktör Ziya Doğan tarafından yürütüleceği öğrenildi. 

GENEL KURUL HAZIRLIĞI
Konyaspor’da, 11 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili çalışmalara da bugün başlanacak.  Mevcut yöneticilerle görüşerek görüşlerini alacak olan başkan Karapınar, bunun dışında yönetime almayı düşündüğü isimlerle de bugünden itibaren görüşmelere başlayacak. Başkan Karapınar, Konyaspor’a gerektiğinde katkı sağlayabilecek, Konyaspor ve Konyaspor’un vizyonuna uygun kişileri yönetime almak istediğini, Süper lige ekonomik yönden güçlü bir yönetimle gireceklerini açıkladı.. Konyaspor’da yeni dönemde yönetim kurulunda yer alacak üye sayısının ise 15 olarak düşünüldüğü açıklandı.
İŞTE TRANSFER LİSTESİ
Turkcell Süperi ligde kalıcı olmayı amaçlayan Konyaspor’da en az 5 yabancı oyuncu transfer edilmesinin planlandığı öğrenildi. Ayrıca, transferde yerli genç oyuncular üzerinde de durulacak. Konyaspor’un transfer listesinde yer alan yabancılar arasında; Gençlerbirliği’nden Kahe, Olivera Giresunspor, forvet oyuncusu Emil Angelov, ön libero Braga ve orta sahanın sağ kanadında görev yapan Berberoviç Denizlispor, Yedinak Gençlerbirliği (bu sezon Antalyaspor’da kiralık oynadı) gibi isimlerin yer aldığı ileri sürüldü. Kaleci olarak ise Orduspor’dan Fevzi, Galatasaray’dan Ufuk, Sivasaspor’dan Petkoviç ilk akla gelen isimler.. Defansın sol kanadına alınacak isimlerin başında Diyarbakırspor’un başarılı futbolcusu Barış’ın geldiği, ayrıca Orduspor’da kiralık oynayan ve bonservisi Beşiktaş’ta bulunan Emre Özkan’ın da listede yer alabileceği bildirildi. Orta saha için ismi geçen futbolcular da şunlar: Emre Çolak (Galatasaray).. Ömer Erdoğan veya Koray Avcı (Kasımpaşa). Doğan Turgut Şahin (Samsunspor). Ersan Adem Gülüm ve Okan Salmaz (Adanaspor).. Beşiktaş’ın yabancı defans oyuncusu Gordon’un da (bu sezon Avrupa’da bir takımda kiralık oynadı) listede yer alması bekleniyor.    

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum