Kartal’da üç imza

Kartal’da üç imza

Konyaspor transferde atağa kalktı. Dün akşam hareketli saatler yaşayan yeşil-beyazlılar, Mahamoudou Kere ile Diyarbakırspor’dan Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile sözleşme imzaladı

Konyaspor, dış transfer görüşmelerinde anlaşma sağladığı Belçika’nın RSC Charleroi takımının 28 yaşındaki defans oyuncusu ve aynı zamanda Burkina Faso Milli Takımının kaptanı Mahamoudou Kere ile 3, Diyarbakırspor’dan Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile de 2’şer yıllık sözleşme imzaladı. Zafer’de buluna kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, İkinci Başkan Ömer Atiker, Başkan Yardımcılarından Süleyman Işıkçeviren, Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Cengiz Yönet ile Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soylu hazır bulundu.

Bank Asya 1.Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Konyaspor’un, 2010-2011 sezonunda başarılı olması adına Yönetim Kurulu olarak çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, “Başarılı bir takımın oluşması adına transfer çalışmalarımızı büyük bir titizlilikle yürütüyoruz. Konyaspor’a faydalı olacak oyuncuları kadromuza dahil ediyoruz. Burkina Faso milli takımının kaptanı ve 11 sezon Belçika’nın Charleroi takımında oynayan Mahamoudou Kere’yi uzun zamandan beri takip ediyorduk. Takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Ayrıca kendilerini oynadıkları takımlarda ispat eden Adnan Güngör ve Burak Karaduman’ı da renklerimize bağladık. Konyaspor’umuzun başarılı olması için her şeyi yapıyoruz. İmzaların hem Konyaspor’umuza hem de kendilerine hayırlı olmalarını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından Belçika’nın RSC Charleroi takımından transfer 28 yaşındaki defans oyuncusu Mahamoudou Kere ile 3, Diyarbakırspor’dan Adnan Güngör ve Burak Karaduman ile de 2’şer yıllık resmi sözleşmeler imzalandı.
Ayrıca Konyaspor’da, transfer ve genel kurulu çalışmalarına dünden itibaren yeniden hız verildi. İç ve dış transferde beş futbolcuya imza attıran yeşil-beyazlı takımda, ismi açıklanmayan yabancı bir stoper ile görüşmeler devam ediyor. Başkan Bahattin Karapınar, 11 Haziran’da yapılacak genel kurul öncesi yeniden aday olduğunu, listesini oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.
İç transferde, sözleşmesi sona eren Erdal ile 3 yıllık sözleşme yenileyen ve dış transferde ise Irak milli takımının defans oyuncusu Bassim Abbas’ı 2 yıllığına renklerine başlayan Konyaspor’da, ismi açıklanmayan ve Brezilyalı olduğu ileri sürülen stoperle görüşmeler devam ediyor. Bu oyuncuya da hafta içerisinde imza attırılması bekleniyor. Bu arada, sözleşmesi biten Da Silva ile de görüşülecek ve sözleşmesi yenilecek. Konyaspor’da; sözleşmeleri devam eden ve yeni sezon kadrosunda yer almaları konusunda teknik direktör Ziya Doğan tarafından rapor verilen Görkem, Ramazan, Ufukhan, Uğur ve Eser’in dışında kulüp bulmaları istenilen Eray, Ömer, Dursun, Koray, Umut ve Uğur Akdemir’in de sözleşmelerinin devam ettiği öğrenildi. 
ATİKER: BİZ ÇOK YORULDUK
Konyaspor’un şampiyonluğunda aslan paylarından birisinin sahibi olan Ömer Atiker, 11 Haziran’da yapılacak olan genel kurul için herhangi bir listede yer almayacağını ve yeni gelecek olan yönetime dışarıdan destek vereceğini söyledi. Göreve geldikleri günden Altay maçına kadar bütün mesailerini Konyaspor’un başarısı için harcadıklarını ifade eden Atiker, Bahattin Karapınar ile bir araya geldiklerini ve Karapınar’ın kendisine görev almayacaklarını ilettiğini söyledi. Konyaspor’un şehir için çok önemli bir kurum olduğuna dikkat çeken Ömer Atiker, “Bizim görev almamız ya da almamamız çok önemli değil. Önemli olan Konyaspor’un ekonomik olarak düzlüğe çıkması ve sportif başarısıdır. Bu anlamda da tribünde de olsak bu takım bizim takımımız, gereken desteği vereceğiz. Ancak, inanın çok yorulduk, biraz dinlenmek istiyoruz. Göreve gelecek olan yeni yönetime karşılıksız desteğimiz devam edecek” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.