Kartal’da toplu imza

Kartal’da toplu imza

Konyaspor yönetimi, hem genel kurul için hem de güçlü bir takım için çalışmalarını sürdürüyor

Konyaspor’da, Cumartesi akşama yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili liste oluşturma çalışmaları tamamlandı. Gözler dış transfere çevrildi. Yeşil-beyazlılar da hedef, hafta başında anlaşma sağlanan tüm futbolculara toplu imza attırmak.

Başkan Bahattin Karapınar ile birlikte eski yönetimden toplam 9 kişinin göreve devam etme kararı almasının ardından, yönetime girecek yeni isimlerin belirlenmesi konusunda yapılan çalışmalar dün akşam saatlerinde tamamlandı.. Alınan bilgilere göre, daha önce 15 olarak planlanan yeni yönetim kurulu üyesi sayısının 17 veya 19 olabileceği ifade edildi. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız asa başkan Ekrem Coşkun, yeni isimleri belirlemek için dün gün boyu görüşmeler yaptıklarını, ardından toplanarak listeyi belirlediklerini söyledi. Konyaspor’un, 19 Haziran Cumartesi akşam, saat 18.00’de Mevlana Kültür merkezinde yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısında yönetime aday olacak Bahattin Karapınar Başkanlığındaki liste muhtemelen bugün basın toplantısıyla spor kamuoyuna açıklanacak.
TRANSFERDE TOPLU İMZA
Konyaspor yönetim kurulu, dış transferde anlaşma sağlanan futbolculara hafta başında toplu imza attırmayı amaçlıyor. İç transferde Erdal ile sözleşme yenileyen, sözleşmesi biten Da Silva ile de yeniden anlaşmak isteyen yeşil-beyazlı yöneticiler, dış transferde  ise  Irak’lı Bassim Abbas, Burkina Faso’dan Mohamoudou Kere, Diyarbakırıspor’dan Adnan ve Burak’a imza attırmıştı.
Konyaspor’da, dış transferde anlaşma sağlanan Arjantin'in Huracan takımında forma giyen 27 yaşındaki Gaston Machin’in transferinde küçük pürüzler kaldığı bildirildi. Kayserispor’dan ayrılan defans oyuncusu Hakan ile de anlaşma sağlandı.. Bu futbsolcunun durumu imzaya kaldığını açıklayan transfer komitesi üyesi Ekrem Coşkun, ayrıca yerli ve yabancı iki kaleciyle görüştüklerini ve büyük ölçüde anlaştıklarını ileri sürdü. Bu kalecilerden birisinin Diyarbakırspor kalecisi Gökhan olduğu öğrenildi.  Yeşil-beyazlı yönetimin, Gökhan ile her konuda anlaştığı, işin sadece imzaya kaldığı gelen haberler arasında. Coşkun; şu anda genel kurul çalışmalarına kilitlendiklerini, bu nedenle Machin, Hakan ve kalecilere toplu olarak imza attırmayı düşündüklerini sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.