Kartal’da sorun yok

Kartal’da sorun yok

Giresunspor hazırlıklarını sürdüren Konyasporda her şey yolunda. Yönetim, yerel bir gazetede çıkan yalan haberle ilgili sert bir açıklama yaptı ve şampiyonluğumuz engellenemeyecek denildi

Pazar günü, deplasmanda ligin güçlü takımlarından Giresunspor ile zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Kartallar, bir günlük izinin ardından Salı akşam saatlerinde yaptıkları yenileme antrenmanıyla başladıkları hazırlıklarda dünü tek çalışmayla tamamladılar. Kartallar, bugün de taktik çalışması yapacaklar. Dün yapılan antrenmana Umut Kekili katılmazken, Görkem antrenman esnasında sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı. Ramazan, Haluk, Recep Aydın ve Alper Kalemci takımdan ayrı olarak düz koşu yaptılar.

Hafta sonunda oynanacak Giresunspor maçında sakat olan Koray ile 4 sarı kart cezalısı Yusuf forma giyemeyecek. Cezasını tamamlayan Görkem ve Poljac ise takımdaki yerini alacak. Yeşil-beyazlı takımda parola: Giresunspor’u sahasında yenerek galibiyet serisini ve liderliği sürdürmek.

Kartal’ın 13 Aralık Pazar günü Giresun'da Giresunspor ile oynayacağı Bank Asya 1. Lig 16. hafta karşılaşmasının deplasman programı da belli oldu. Konyaspor, Giresunspor maçı için 11 Aralık Cuma günü tesislerden karayoluyla Ankara'ya, buradan da THY'na ait tarifeli uçakla Samsun Çarşamba'ya gidecek. Buradan karayoluyla Ordu'ya geçecek olan yeşil-beyazlılar, Balıktaşı Otelde kampa girecekler.

Konyaspor, Giresunspor maçı için son çalışmasını 12 Aralık Cumartesi günü Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde yapacak ve maç günü Giresun'a geçecek. Kartallar, Pazar günü saat 13.30'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın ardından karayoluyla Çarşamba'ya geçecek ve buradan THY'na ait tarifeli uçakla önce Ankara'ya, oradan da karayolu ile Konya'ya dönecek.

YÖNETİMDEN HÜSNÜ ÖZKARA TEPKİSİ

Konyaspor yönetimi, yerel bir gazetede çıkan Bülent Uygun haberi ile ilgili sert bir açıklama yaptı. Yönetim, asılsız haberi yalanlayarak, yapılan bu iftira dolu haberlerle camianın yıpratılmaya, çalışıldığını bildirdi. Kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yerel bir gazetenin 08.12.2009 tarihli bu günkü spor sayfasında "Uygun yalanlaması"  başlığı altında; "Konyaspor Yönetimi,  kötü futbolun sebebi olarak gördüğü Hüsnü Özkara ile yolları ayırma kararı aldı. Özkara’nın yerine Bülent Uygun’u getirmek için düğmeye bastı. Yöneticiler, Bu karara karşı çıkan diğer arkadaşlarını da ikna etmek için kolları sıvadı. ....gibi baştan sona yalan, yanlış ve iftira dolu bir haber yer almıştır.

Konyaspor’u muzun tam da lider olduğu, doludizgin şampiyonluğa doğru koştuğu bir dönemde yer alan bu yalan ve iftira dolu haber,  Konyaspor Kulübünde ve kamuoyunda karışıklık oluşturarak Konyaspor’u başarısızlığa sürüklemeye çalışan, şampiyon olmamızı engellemeye çalışan basit ve seviyesiz bir manevradır.

Bu çirkin ve seviyesiz manevralar Sayın Bahattin Karapınar Başkanlığındaki takımımızın şampiyonluğunu engelleyemeyecektir. 

Konyaspor Yönetim Kurulu olarak Teknik Sorumlumuz Hüsnü Özkara’dan son derece memnunuz. Kendisi bugünkü başarımızda en büyük pay sahiplerinden biridir. Her türlü ahlaki değerlerden yoksun olarak yazılmış ve kaleme alınmış böyle bir yalan haberden sonra Sayın Hüsnü Özkara’nın yanında yönetim olarak tam kadro olarak durduğumuzu söylemek bile Hüsnü Özkara’ya ve emeğine saygısızlık olur. 

Yönetim olarak göreve geldiğimiz 13.07.2009 tarihinden itibaren mümkün olduğunca yapıcı olmaya çalıştık. Asılsız ve yalan haberlere cevap vererek spor kamuoyunda huzursuzluk ve kavga çıkartmadık. Sürekli birlik ve beraberlik mesajları verdik. Kavgadan ve kıskançlıktan nemalanmaya çalışan insanların pazarını kapattık.  Bu konudaki kararlı tutumumuz kesinlikle devam edecektir. Ancak buradaki sınırımız Konyaspor menfaatleridir. Konyaspor’un menfaatlerinin zarar göreceğini düşündüğümüz noktada tabiî ki gereken açıklamalar yapılacak ve adımlar atılacaktır” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.