Kartalda son rötuşlar

Kartalda son rötuşlar

Pazar günü Boluspor deplasmanında galibiyet arayacak olan Konyasporda son çalışmalar yapılıyor

Pazar günü Boluspor deplasmanında galibiyet arayacak olan Konyaspor’da son çalışmalar yapılıyor. Takım kaptanı Erdinç, ligde iyi bir konumda olduklarını, Bolu maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi

 

Konyaspor’da, Boluspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla devam ediyor. Önceki akşam saatlerde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan günün ikinci antrenmanına tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Gruplara ayrılan futbolcular dönüşümlü olarak çift kale maç ve tempolu koşu çalışmasıyla devam ettirdikleri antrenmanı açma-germe hareketleriyle tamamladı. Dün de taktik çalışması yapan Kartallar, bugün yine taktik antrenmanı yapacaklar ve hazırlıkları Cumartesi sabah gerçekleştirecekleri ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor, Bolu’ya Cumartesi günü öğle yemeğinden sonra gidecek ve Azelle otelde konaklayacak.

ERDİNÇ, SÜPER LİGİ İŞARET ETTİ

Konyaspor takıma kaptanı ve tecrübeli futbolcu Erdinç Yavuz, geriye dönmenin bir şey kazandırmayacağını tüm konsantrasyonlarını kalan 6 maç için olduğunu söyledi. Kaptan Erdinç, takım olarak en iyi sonuçları alarak 6 hafta sonunda ilk 2’den Süper Lig’e çıkacaklarına inandığını ifade etti ve açıklamasını şöyle sürdürdü. “Artık geriye dönüp bakmanın bir önemi yok. 6 hafta kaldı. Bana göre ligde iyi bir konumdayız. Kalan maçlarımızı kazanarak Play-Off’a kalmadan Süper Lig’e yükseleceğimize inanıyorum. 6 maçlık periyodun ilk ayağında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacağız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimizin de hedefi var. Zor maç olacağını biliyoruz. Ama iyi hazırlanıyoruz. Deplasmanlarda oynadığımız maçlarda daha iyi konsantre oluyoruz. İç sahada oynadığımız son iki maçta biraz baskı hissettik. Çünkü sezon başından bu yana 3-4 bini geçmeyen ortalamalarda seyirciye oynadık. Ama Çaykur Rizespor ve Giresunspor maçlarında seyirci sayısı artınca genç arkadaşlarımız verilen destek karşısında bir an önce sonuca gitme çabasına girdiler. Bunun en canlı örneğini Rizespor maçında yaşadık. 1-0 öne geçtik. Benim sağımda ve solumda oynayan Tolga ile Abdullah ileri çıkarak gol arama gayretinde oldular. Bu da seyircinin coşkusunun takıma yansıması diye düşünüyorum. Ama bunları da atlatacağız. Boluspor maçını kazanarak kalan haftalara moralli ve avantajımızı koruyarak gireceğimize inancımız tam.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.