Kartalda sarı alarm

Kartalda sarı alarm

Gaziantep Büyükşehir maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak olan Konyasporda Gaziantep yolculuğu. Temsilcimizde, Perez, Pawelek, Selim, Robak ve Muhammet Antep önüne sarı kart sınırında çıka

TFF 1. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının Konya’da ki hazırlıkları tamamlanacak ve takım sabah Gaziantep’e gidecek. Şampiyonluk yarışında son düzlüğe lider Elazığ’ın 1 puan gerisinde giren yeşil-beyazlılar, Gaziantep Büyükşehir maçına sarı alarm vererek çıkacak. Konyaspor’da 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Perez, Kaleci Pawelek, Selim, Robak ve Muhammet Gaziantep maçında 3’er sarı kartla oynayacak. Bu futbolcular Gaziantep Büyükşehir maçında sarı kart daha görmeleri halinde biri sonraki Adanaspor maçında formda giyemeyecekler. Başarılı futbolcular, teknik heyetten kart görmemeleri konusunda uyarıldı.

Ligde ilk iki sırada yer almayı amaçlayan, dolayısıyla 4 maçı da kayıpsız geçmeyi hedefleyen yeşili-beyazlı takımda bu maçın hazırlıkları sürdürülüyor. Çarşamba günü, şiddetli fırtına nedeniyle öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılması gereken çalışma Endüstri Meslek Lisesi spor salonunda gerçekleştirildi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular daha sonra basketbol oynadı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Çalışmanın başında ayak bileğini burkan Serbay Yağız ve son bölümlerde arka adalesinde ağrı hisseden Gökhan Emreciksin’e buz tedavisi uygulanırken, yapılan kontrollerinde önemli bir sakatlıklarının olmadığı açıklandı.

Kartallar, dün de teknik- taktik çalışması yaptı. Bugün de taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaparak hazırlıkların Konya ayağını tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar yarın sabah kahvaltısının ardından Gaziantep’e hareket edecekler. Konyaspor, Gaziantep’te Dedeman otelde konuklayacak. Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Pazar günü oynanacak maç öncesi sarı kart cezalısı Serbay dışında eksik yok. Yeşil-beyazlıların morali yerinde.

KONYASPOR- GAÇİANTEP MAÇI SÜLEYMAN ABAY’IN

TFF 1. Lig’de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Pazar günü Kamil Ocak Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayacak Gaziantep Büyükşehir-Konyaspor TFF 1.Lig 31.hafta maçında Süleyman Abay’ın düdük çalacağını açıkladı. Abay’ın yardımcılığını Süleyman Özay ve Arkın Akgöl yaparken, maçın dördüncü hakemi Erdem İren. T Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, tamamı 22 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak 1. Lig 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler şunlar: Elazığzpor-Kayseri Erciyesspor: Kuddusi Müftüoğlu Akhisar Belediyespor-Kartalspor: Mustafa İlker Coşkun Boluspor-Denizlispor: Koray Gençerler Sakaryaspor-Kasımpaşa: Mesut Çarık Adanaspor-Bucaspor: Abdullah Yılmaz İstanbul Güngörenspor-Çaykur Rizespor: Mürvet Sezer Giresunspor-Karşıyaka: Suat Arslanboğa Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Konyaspor: Süleyman Abay Göztepe-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Özgür Yankaya.

Öte yandan geçtiğimiz hafta yapılan kongre sonrasında göreve gelen Hasan Kaya başkanlığındaki Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Teşkilatı, Konyaspor’un Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanı ziyaret etti. Bir süre Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı ile birlikte antrenmanı izleyen MHP İl Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri adına konuşan Başkan Yardımcısı Mustafa Sırrı Demirel, İl Teşkilatı adına teknik direktörü Osman Özdemir’in şahsında tüm antrenörlere ve oyunculara gelinen noktadan dolayı teşekkürlerini ve şükranlarını sunarken, kalan 4 haftalık periyodu da en iyi şekilde tamamlayarak Konyaspor’u Süper Lig’e çıkartarak önemli bir başarıya imza atacaklarına inandıklarını belirterek tatlı ikramında bulundu ve başarı diledi.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.