Kartal’da Pazar tatili

Kartal’da Pazar tatili

Bir yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yükselen Konyaspor’da genel kurul ve transfer çalışmaları hafta sonu nedeniyle tatile girdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizi hareketli günler bekliyor

Transferde iki futbolcuya imza attıran Konyaspor’da, çalışmalara hafta sonu tatili nedeniyle iki gün ara verilirken, transfer harekatı Pazartesi gününden itibaren yeniden hız kazanacak. Genel Kurulla ilgili çalışmalara da Pazartesi günü başlanacak.  İç transferde, sözleşmesi sona eren Erdal ile yeniden anlaşan ve 3 yıllık sözleşme yenileyen yeşil-beyazlı yöneticiler, dış transferde ise Irak milli takımının defans oyuncusu Bassim Abbas’a 2 yıllık imza attırdılar. Başkan Bahattin Karapınar, bir veya iki yabancı oyuncuyla daha görüşmelerin devam ettiğini, bu futbolcuların durumunun ise hafta içerisinde netlik kazanacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı takımda, sözleşmesi sona eren Brezilyalı futbolcu Da Silva’nın ise yeni sezon kadrosunda düşünüldüğü, kendisiyle yeniden anlaşma zemini aranacağı bildirildi. Konyaspor’da; Görkem, Ramazan, Ufukhan, Uğur ve Eser’in sözleşmeleri devam ediyor. Bu arada, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 16 futbolcudan bazılarının sözleşmelerinin devam ettiği öğrenildi.  
Konyaspor’da, yeni sezon kadrosu, genç futbolcuların dışında muhtemelen 25 kişiden oluşacak. İki dönemlik kamp çalışmaları sonunda kadro 23’e indirilecek. Bu doğrultuda dış transferde en az 12 futbolcu daha transfer edilecek. Bunların en az 5’i yabancı olacak.
KONGRE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlı takımda, 11 Haziran günü yapılacak olağanüstü genel kurul toplantıyla ilgili çalışmalarda Pazartesi günün ivme kazanacak. Mevcut Başkan Bahattin Karapınar ile dışında ikinci bir listenin çıkması için çalışmalar yapıldığı ileri sürüldü. Konyaspor’da, Bahattin Karapınar yönetiminden ayrılanlarında bu listede yer alabileceği öğrenildi. Başkan Bahattin Karapınar’ın, listesine alacağı isimlerle yarından itibaren bir bir görüşeceği belirtildi.
TARAFTAR GÜÇLÜ BİR YÖNETİM İSTİYOR
Gazetemizi arayan bazı taraftarlar, yeni sezon için güçlü bir yönetimin görev başına gelmesini arzu ettiklerini, özellikle de Konyaspor’un geleceğini sağlam temeller üstüne oturtacak, kulübün çıkarlarını kendi çıkarlarının önünde tutacak bir başkan ve yönetimin Konyaspor’da görev almasını istediklerini belirttiler. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in de bu anlamda kulübe maddi ve manevi desteğini esirgememesini isteyen taraftarlar, “Konyaspor’un Süper Lig’de kalıcı olması için hem maddi hem de manevi olarak güçlü olması lazım. Bursaspor gibi bir takım 4 büyük takımı geçip şampiyon oluyorsa, Konyaspor’u yönetenler bundan ders çıkarmalılar. Konya’da Bursa gibi büyük bir şehir, ama onlar bir futbol şehri. Konya’yı ve Konyaspor’u yönetenler de bu şehri futbol şehri yapabilirler. Çünkü Konya bir futbol şehri olmayı hak ediyor” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.