Kartalda mesai günü

Kartalda mesai günü

Lige verilen ara nedeniyle haftayı antrenmanla geçirecek olan Konyasporda, 16 Ekim Pazar günü iç sahada oynanacak Kartal maçı hazırlıkları 10 gün boyunca kondisyon ve taktik çalışmalarla devam edecek

Konyaspor’da izin bugün bitiyor ve Kartalspor maçının hazırlıkları başlıyor. Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle, Sakaryaspor maçının ardından verilen 3 günlük izin bugün tamamlanıyor.. Öğle saatlerinden itibaren Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan yeşil-beyazlı futbolcular saat 18.00’de ise ilk antrenmana çıkacaklar.. Antrenman öncesi teknik direktör Osman Özdemir’in futbolcularla kısa bir toplantı yapacağı öğrenildi..

 

Lig hazırlıkları döneminden başlayarak disiplinsizi davranışlarda bulunan ve Buca maçında da yedek soyunmak istemediği için Sakaryaspor maçının kadrosuna alınmayan Gökhan Emreciksin konusunda da bugün karar verileceği ileri sürüldü. Ligini başında da kendisine takım bulması önerilen, ancak taliplisi çıkmadığı için Konyaspor’a geri dönen Gökhan’a ağır para cezası verilmesi veya süresizi kadro dışı bırakılması beklenmekte.

 

Lige verilen ara nedeniyle bu hafta antrenmanla geçirecek olan Konyaspor’da, 16 Ekim Pazar günü iç sahada oynanacak Kartalspor maçının hazırlıkları 10 gün boyunca kondisyon ve taktik çalışmalarla devam edecek. Sakaryaspor galibiyetiyle moral ve güven kazanan yeşil-beyazlılarda hedef, Kartalspor’u da yenerek galibiyet serisini sürdürmek.  Bu arada, Bucaspor beraberlik ve Sakaryaspor galibiyet primlerinin de önümüzdeki hafta içerisinde ödenmesi bekleniyor.

 

MUHAMMET, BAŞARILI OLACAĞIZ

 

Konyaspor’un genç futbolcusu Muhammet Yürükuslu, iyi bir takım olduklarını ve bunu da alacakları başarılı sonuçlarla herkese göstereceklerini söyledi. Sakaryaspor maçında alınan galibiyetin kendilerine büyük moral verdiğini ve stresten kurtulduklarını belirten Muhammet açıklamasını şöyle sürdürdü.

 

"İyi oynadığımız, ancak gol atamadığımız maçlar ilerledikçe üzerimizde ister istemez bir strese ve baskıya neden oldu. Bu baskıdan bir an önce kurtulmak istiyorduk. Kaybettiğimiz Tavşanlı Linyitspor maçının ardından üst üste iki deplasmana çıktık. Bucaspor karşısında ilk yarı istediklerimizi yapamasak da ikinci yarı oyunun tek hakimiydik. Bir türlü aradığımız golü bulamadık ve 1 puan aldık.

 

Sakaryaspor karşısında da oyuna istediğimiz gibi başlayamadık. Daha sonra ağırlığımızı hissettirdik, oyun üstünlüğünü ele geçirdik ve ilk yarının bitimine yakın gelen gol omuzlarımızdaki yükü birden aldı. İkinci yarıda kontrolümüz altında geçti. Sonucunda güzel bir gole ve çok istediğimiz bir galibiyetle maçtan ayrıldık. Üst üste iki deplasmandan çıkardığımız 4 puan bize büyük moral oldu. Takım olarak iyi bir kadroya sahip olduğumuzu ve bu ligde iyi işler yapabileceğimizi herkese gösterdik. Tabi ki, bu galibiyetle eksiklerimiz tamamen bitti anlamına gelmiyor. Lige verilen arada eksiklerimiz üzerinde çalışarak bunları gidereceğiz. Bizim tek arzumuz Konyaspor için şans olduğuna inandığımız bu takıma herkesin sahip çıkması. Bize verilen desteğin karşılığını saha içerisindeki mücadelemiz ve alacağımız galibiyetlerle Konya'yı sevindirerek vereceğimize inancımız tam."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.