Kartal’da izin sürüyor

Kartal’da izin sürüyor

Konyaspor’da, 11 Haziran’da yapılacak genel kurul ve transfere çalışmalarına ise önümüzdeki hafta içerisinde ağırlık verilecek. MHP’li 15 Milletvekili Konyaspor kulübünü ziyaret etti ve Karapınar’ı kutladı

Süper lige biri yıl aradan sonra yeniden dönen Konyaspor’da, İstanbul’da yapılan play-off maçlarının ardından başlayan uzunu tatil sürüyor.. İstanbul dönüşü, Konya’da gerçekleştirilen şampiyonluk kutlamalarının ardından izin verilen yeşil-beyazlı futbolcular 28 Haziran Pazartesi günü Konya’da toplanarak lig hazırlıklarına başlayacaklar.. Tatlıcak tesislerinde bir hafta süreyle yapılacak antrenmanların ardından Bolu veya Kızılcam-hamam da kampa girecek olan yeşil-beyazlı’larda Avrupa kampı da gündemde tutulmakta. Teknik adamlarla yapılacak görüşmenin ardından takımın Hollanda veya Uvusturalya’da kamp yapabileceği ileri sürüldü. Konyaspor’da, 11 Haziran’da yapılacak genel kurul ve transfere çalışmalarına ise önümüzdeki hafta içerisinde ağırlık verilecek.. Teknik adamların vereceği rapor doğrultusunda iç transfer tamamlandıktan sonra dış transfer çalışmalarına başlanacak.

MHP’Lİ VEKİLLERDEN ZİYARET

“Karış Karış Konya” programı kapsamında Konya’ya gelen MHP’li 15 milletvekili ile birlikte partililer kulübü ziyaret etti. Konyaspor’un zorlu bir sezonun ardından hedefine ulaştığını, ancak esas işlerinin bundan sonra başladığını ifade eden Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, Süper Lig’de uzun yıllar kalıcı olacak bir kulüp olmak için planlamalar yaptıklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir milletvekili Metin Çobanoğlu, Konya milletvekili Mustafa Kalaycı’nın da bulunduğu 15 MHP’li milletvekili ile partililer, “Karış Karış Konya” programı çerçevesinde ilk ziyaretlerini kulübümüze yaptı. MHP heyeti Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar tarafından Zafer’de bulunan kulüp binasının girişinde karşılandı.

Konyaspor’un uzun ve sıkıntılı dönemlerden oluşan yolculuğunu hak ettiği yere Süper Lig’e yükselerek tamamladığını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Bahattin Karapınar, “Her türlü sıkıntıya, şanssızlığa rağmen Süper Lig inancımızdan hiçbir dönem kayıp olmadı. Ziya Doğan hocamızın gelişiyle yakaladığımız çıkışı play-off maçlarında da devam ettirerek amacımıza ulaştık. Konyaspor’un yeri her zaman için Süper Lig’dir. Düştüğümüzün ilk senesinde yerimize geri dönmek çok büyük bir başarı. Bu başarıda emeği geçen, maddi-manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. İşimiz tabiî ki bitmedi. Daha yeni başlıyor. Bundan sonra önemli olan Süper Lig’de uzun yıllar kalıcı olan, zaman içerisinde yapılanmasını tamamlayarak daha büyük hedefler peşinde koşacak, lig şampiyonluğuna oynayacak bir Konyaspor’u meydana getirmek. Bunun için planlamaları yapıyoruz. İnşallah yaşadığımız bu büyük mutluluğun daha da fazlalarını Süper Lig’de yaşamak istiyoruz” dedi.

Konyaspor’un elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Faruk Bal, “Bu başarı tabiki bir anlamda Konya şehrinin başarısıdır. Bundan sonra Konya’nın şehir olarak üzerine düşen her kesimiyle Konyaspor’a daha fazla sahip çıkması, destek vermesi ve büyük hedefler peşinde koşmasına katkı sağlamasıdır. Konya yapı itibariyle bunun altında rahatlıkla kalkacak güce ve potansiyele sahip” derken, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eski Sağlık Bakanı ve Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş ise, Osmanlı imparatorluğuna başkentlik yapmış Bursa’nın takımı Bursaspor’un Süper Lig’de, Selçuklularının başkentlerinden Konya’nın ise Bank Asya 1.Lig’de şampiyon olduğuna işaret ederken, “2009-2010 sezonu yeşil beyaz takımların yılı oldu. Dileğim bu başarının sağlam bir yapılanma ile daha da yukarılara çekilmesi ve büyük hedefler peşinde koşulması” dedi.

MHP heyeti ile bir süre sohbet eden Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, daha sonra Genel Başkan Yardımcısı ve Konya milletvekili Faruk Bal, Genel Başkan Yardımcısı ve Kırşehir milletvekili Metin Çobanoğlu başta olmak üzere ziyarette bulunan milletvekillerine Konyaspor’umuzun kaşkolunu ve formalarını hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.