Kartal'da illede Hleb ve Dalma

Kartal'da illede Hleb ve Dalma

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor'da yönetim, özellikle takımda görmek istedikleri Hleb ile Djalma transferini gerçekleştirmek istiyor. Yönetim, dün Konya'ya gelen Mesut Bakkal'la masaya oturdu

Torku Konyaspor’da. Transferde yoğun günler başlarken, yönetim ile teknik direktör arasında yapılması gereken toplantıda rötar yapıldı. Kartallar, ligin ikinci yarısında daha iyi performans sergiledi.  Ligin bitimiyle birlikte teknik direktör Mesut Bakkal tarafından verilen rapor doğrultusunda transfer görüşmelerini sürdüren Torku Konyaspor yönetiminin, dış transferde ismi açıklanmayan bazı futbolcularla gerçekleştirilen görüşmelerde önemli mesafe kaydettiği öğrenildi. Bu futbolcularla masaya oturularak kesin anlaşma sağlanarak sözleşme imzalanması aşamasına getirileceği ileri sürüldü. Torku Konyaspor’da  yabancı futbolcu transferinde de görüşmeler devam ediyor.  Bunların başında da Djalma ve Hleb gelmekte.  Djalma için Porto kulübünün kararı beklenecek. Hleb’in kalıp kalmayacağını belirtmesinin ardından da yabancı oyuncu transferine yeni şekil verilecek. Torku Konyaspor yönetimi ile teknik direktör Mesut Bakkal arasında yapılması gereken toplantı bir günlük gecikmeyle dün gerçekleştirilecekti. Toplantıda, teknik direktör Bakkal’a kulübün koşulları bildirilecekti ve bunları kabul etmesi halinde yola devam edilecek. Toplantıda ayrıca, transfer görüşmeleri hakkında her iki tarafın bir birlerine bilgi aktaracağı belirtildi.

2.YARI PERFORMANSI İYİ
Torku Konyaspor, geride kalan sezonun ikinci yarısında daha iyi performans sergiledi. İstatistiklere göre, Kartallar ligin ilk yarısında 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 yenilgi sonrası 20 puan toplanken, ikinci yarıda ise 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 yenilgi sonunda 22 puan topladı.  Ligin ilk yarısında iç sahada oynadığı 9 maçta 6 galibiyet ve 3 yenilgi alan, beraberliki çıkartamayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda ise, 8 maçta hiç kazanamazken, 2 kez berabere kaldı ve 6 kez de mağlup oldu. Kartallar ilk yarıda 22 gol attı ve kalesinde 26 gol gördü.

Torku Konyaspor, ligin ikinci yarısında iç sahadaki 8 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Deplasmanda oynadığı 9 maçta da 2 kez kazanırken, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Attığı 26 gole karşılık 19 gol yedi..   Ligi 42 puan ve attığı 48 gole karşılık yediği 45 gol ve artı 3 averajla 11. sırada kapatan Torku Konyaspor, lig boyunca en farklı galibiyetini 4-0 ile Akhisar karşısında alırken, bunu 4-1’lik skor ile Eskişehirspor maçı izledi. 3-3’lük Gaziantepspor maçı en gollü karşılaşma olarak istatistiklere geçen yeşil-beyazlılar, 3 gollü yenilgileri Karabükspor, Elazığspor ve Beşiktaş karşısında aldı. Torku Konyaspor, en kötü performansı da ligin ilk 6 haftasında gösterdi. Kartallar bu dönemde 2 galibiyet 4 yenilgi alırken, en iyi performansını da ligin son 9 haftasında gösterdi ve bu maçlarda 3 galibiyet, 5 beraberlik alarak lige tutunurken, sadece deplasmanda Rizespor’a yenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.