Kartal’da iki imza

Kartal’da iki imza

Konyaspor'da, dış transferde dün hareketli saatlere yaşandı. Daha önce ön görüşme yapılarak prensipte anlaşma sağlanan Montano ve Ümit Milli Serkan Konyaspor’a imza attı. Kartal’da yeni sezon hazırlık programı da belli oldu.

Konyaspor’da transfer çalışmaları, genel kurulun ardından yeniden hız kazandı. Daha önce ön görüşme yapılarak prensipte anlaşma sağlanan Montano ve Ümit Milli Serkan Konyaspor’a imza atarken, yeni sezon hazırlık programı da belli oldu. Genel kurulun ardından ilk toplantısını tanışma amaçlı olarak yapan yeşil-beyazlı yönetimde görev bölümü de hafta sonuna kadar yapılacak ve spor kamuoyuna duyurulacak. Kombine bilet ücretleri ise muhtemelen haftaya belirlenecek. Kombinelerin 15 Temmuz tarihinden itibaren satışa çıkartılması planlanmakta.

HAZIRLIK PROGRAMI BELLİ OLDU

Yeşil-beyazlı takımda, yeni sezon hazırlık programı da belli oldu.. Buna göre, Kartal’da izin 28 Haziran pazartesi günü sona erecek ve futbolcular 29 Haziran Salı günü Konya’da, Tatlıcak tesislerinde toplanacaklar. Sezonun ilk çalışması ise 30 Haziran Çarşamba sabahı Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek. Bu hazırlıklar 5 gün sürecek ve takım ardından Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa girecek. Kondisyon çalışmalarının ağırlıkta olacağı Kızılcahamam kampı 12 ile 15 gün arasında sürecek. İki günlük izinin ardından ise yeşil-beyazlılar Avusturya’ya gidecekler. Avusturya kampı da 12-15 gün kadar devam edecek ve takım Ağustos ayının başında Konya’ya dönerek ilk maçın hazırlıklarını tesislerde sürdürecek.

İKİ FUTBOLCU İMZA ATTI

Konyaspor'da, dış transferde dün hareketli saatlere yaşandı. Daha önce yapılan ön görüşmede prensipte anlaşma sağlanan, Peru’nun Alianza Lima takımının Kolombiyalı oyuncusu 27 yaşındaki Johnnier Montano opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 1+4 yıllık, FC Basel kulübünden Ümit Milli Takım futbolcusu, gurbetçi Serkan Şahin ile de 4 yıllık resmi sözleşme imzalandı. Konyaspor’un Zaferdeki kulüp binasında düzenlenen imza törenine Başkanımız Bahattin Karapınar ve Başkan Yardımcısı Basın Sözcümüz Cengiz Yönet katıldılar.
Olağanüstü Genel Kurulun ardından transfer çalışmalarına hız verdiklerini ve prensip anlaşmasına varılan oyuncularla resmi sözleşme imzalamaya başladıklarını belirten başkan Bahattin Karapınar, konuyşla ilgili şu açıklamayı yaptı. "Konyaspor'un bir yıl aradan sonra yeniden döndüğü Süper Lig'de başarılı olması adına transfer konusunda oldukça titiz bir çalışma yapıyoruz. Konyaspor'da başarılı olacak isimleri takım kadromuza dahil ediyoruz. Bunlardan biri İsviçre'nin köklü takımlarından FC Basel kulübünün önemli oyuncularından Serkan Şahin. Kendisi İsviçre'de geleceğin önemli isimlerinden biri olarak görülüyor. Aynı zamanda Türkiye Ümit Milli Takımınında değişmez isimlerinden. Bu transfer çok istiyorduk. Serkan için ciddi anlamda bonservis bedeli ödedik. Ama Serkan Şahin'in Konyaspor'a önemli katkılar sağlayacağına ve hem Konyaspor hem de Türk futboluna ciddi anlamda imzasını atacağına inanıyoruz. Diğer transferimiz Kolombiya asıllı ve Peru'nun Alianza Lima takımında forma giyen Johnnier Montano. Bu oyuncu ile görüşmelerimizi 1 aydan bu yana hızlandırdık. Kendisi Peru'nun önemli oyuncularından. Konyaspor'a katkısının fazla olacağına inanıyoruz. Görüldüğü gibi Konyaspor'un başarılı olması adına kadromuzu şekillendiriyoruz. Tek düşüncemiz her zaman söylediğimiz gibi Konyaspor'un Süper Lig'de başarılı olması. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz.."
HAKAN BUGÜN İMZALAYACAK

Konyaspor yönetiminin, Kayserispor’dan transfer ettiği ve 2 yıllık anlaşma sağlanan Hakan’ın da bugün Konya’ya gelerek sözleşme imzalaması beklenmekte.. 5 yabancı kaleci adayından birinin transferi içini de görüşmeler devam ediyor. Bu transferde muhtemelen hafta başına kadar bitirilecek. Bu arada, iyi bir stoper ve iki forvet oyuncusunun transferi için temasların devam ettiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.