Kartal'da hedef yaralı Aslan

Kartal'da hedef yaralı Aslan

Bursaspor galibiyeti ile nefes alan Torku Konyaspor, sahasında son saniye golüyle yenilen Galatasaray’ı da yenmenin hesaplarını yapıyor. Yeşil-beyazlı ekipte iç sahada oynanacak zorlu maçın hazırlıkları başladı


Torku Konyaspor’da gözler, Cumartesi akşamı oynanacak Galatasaray maçına çevrildi. Süper ligde, 5 hafta sonra Bursaspor’u yenerek ikinci deplasman galibiyetini alan ve 5 hafta sonra 3 puanla buluşan Torku Konyaspor’da futbolcular Pazar günü dinlendi. Galatasaray maçı hazırlıklarına dün yenileme antrenmanıyla başlayan Kartal’da moral süper.

Bugün kondisyon ve teknik-taktik, yarın ve Perşembe günü taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacak olan yeşil-beyazlılar hazırlıkları Cuma günü tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Bursaspor galibiyetinin verdiği moralle çıkacakları Galatasaray maçını da puanla kapatmayı amaçlayan temsilcimizde, Mehmet Güven sakat. Kaptan Erdinç ise kırmızı kart cezalısı. Ergün Teber’in durumu ise Cuma günü belli olacak. Kart cezası sona eren Ali Çamdalı teknik adamlar görev vermesi halinde takımdaki yerini alacak.

KİBONG: ÇOK MUTLUYUZ

Torku Konyaspor’da, uzun aradan sonra ilk 11’de sahaya çıkan Kibong Mbamba, Bursaspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve rakibe oranla daha çok istekli olduklarını, bunun sonucu da maçtan galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Kibon Mbamba, tek düşüncelerinin kalan maçları en iyi sonuçlarla kapatarak yeni sezonda da Süper Lig'de mücadeleyi sürdürmek olduğunu belirtti. Kibong açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Maç performansı ve antrenman performansı ayrı şeyler. Ama ben verilen fırsatı iyi kullandığıma ve iyi mücadele ederek takımıma katkı sağladığıma inanıyorum. Biz çalışacak ve görevin verilmesini bekleyeceğiz. Görev verildiğinde de en iyisini yapmak için çaba harcayacağız. Bizim için son derece önemli ve zor bir maçı kazandığımız için mutluyuz. Ama önümüzde daha 8 maç var. Şimdi düşüncemiz bu maçlardan gerekli puanları alarak yeni sezonda da takımımızın Süper Lig'de oynamasını sağlamak. Biz iyi bir takımız. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.