Kartal'da gözler Antalyaspor'da!

Kartal'da gözler Antalyaspor'da!

Torku Konyaspor'da Galatasaray maçı geride kalırken, yeşil-beyazlı ekipte hazırlıklar Antalyaspor maçına yapılıyor. Ligin en kritik maçlarından birisini oynayacak olan Kartal'da hedef galibiyet olarak belirlendi

Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı hazırlıkları başladı. Galatasaray maçı, en çok ilgi gören ikinci maç oldu. Süper ligde 27. haftayı Galatasaray beraberliğiyle kapatan Torku Konyaspor’da gözler, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Antalyaspor maçına çevrildi. Pazar günü dinlenen yeşil-beyazlılar, bu karşılaşmanın hazırlıklarına dün M. Tevfik Lav tesislerinde başladı.. Bugün muhtemelen çift çalışma yapacak olan Kartallar Antalya’ya Perşembe günü gidecekler ve hazırlıkları orada yapacakları antrenmanla tamamlayacaklar.

Torku Konyaspor’da, Antalyaspor maçı parolası; 3 puan.. Takımda Mehmet Sedef dışında eksik yok. Moral iyi. Kırmızı kart cezasını tamamlayan kaptan Erdinç de kadrodaki yerini alacak. Bu arada, Galatasaray alt yapısından yetişen ve devre arasında kadroya katılan Okan Derici, Galatasaray maçının 90. dakikasında Djalma’nın yerine oyuna girerek ilk kez resmi maçta yeşil-beyazlı formayı giydi.  
Torku Konyaspor, ligde kalan 7 maçın 3’ünü iç sahada, 4’ünü ise deplasmanda yapacak. Kartallar, iç sahada sırasıyla Beşiktaş, Akhisar belediye Gençlik ve Kayserispor ile oynayacaklar. Deplasmanda ise, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Karabükspor ve Eskişehirspor ile karşı karşıya gelecek. Hedef: ene az 8-9 puan..
Öte yandan, yeşil-beyazlı takımın, Cumartesi akşamı Galatasaray ile oynadığı maç, bu sezon en çok ilgi gören ikinci karşılaşma oldu. Müsabakayı, soğuk hava ve yağmura rağmen 20 bin 087 biletli seyirci izledi. Ligin ilk haftasında Fenerbahçe ile yapılan maç ise, 20 bin 584 seyirciyle ilk sırada yer almakta. Bu iki karşılaşmayı 19 bin 940 biletli seyirciyle Trabzonspor maçı izlemekte.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.