Kartal’da Bursaspor mesaisi başladı

Kartal’da Bursaspor mesaisi başladı

Konyaspor’da, Avusturya kampının ardından verilen 3 günlük izin bitti ve Bursaspor ile oynanacak ilk hafta maçının hazırlıkları dün sabah yapılan antrenmanla başladı..

Pazartesi günü akşamdan itibaren Tatlıcak tesislerinde toplanan yeşil-beyazlı futbolcular, dün sabah teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmada, sıcak havaya rağmen oldukça neşeli göründüler. Antrenmana yeni transferler İvan Lietava, Peter Grajciar ve Emre Toraman'da katıldı.

Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde gerçekleştirilen ve başkan Bahattin Karapınar ile başkan yardımcısı Hasan Kulaksız'ın da izlediği antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra tempolu koşu yapan futbolcular, iki gruba ayrılarak top tekniğine dayalı bir çalışma yaptılar. Yaklaşık 1 saat süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün akşam saatlerinde de taktik ağırlıklı ikinci antrenmanı yaptılar. Bugünü de çift antrenmanla geçirecek olan yeşil-beyazlılar, Cuma günü Ankara Aşas stadında Karabükspor ile oynanması planlanan maç için Perşembe günü öğleden sonra Başkent’e gidecekler.

DOĞAN, 3 PUAN İSTEDİ

Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin Bursaspor maçından iyi bir sonuçla ayrılmak olduğunu söyledi. Takımın sabah antrenmanından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğan açıklamasını şöyle sürdürdü.

"İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Aramıza yeni katılan arkadaşların kısa sürede uyum sağlamasıyla 2010-2011 sezonunda başarılı bir takım olacağımıza inanıyorum. Transferle ilgili hemen hemen tüm mevkilerdeki ihtiyaçlarımızı bitirdiğimizi söyleyebilirim. Sadece bir santrafor arayışımız daha var. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı kadroda bir iki değişiklik olabilir. Lig haftasında çok huzurlu ve tamamen hazır duruma gelmek istiyoruz. Oyuncuların kısa süre içinde istekli olması ve birbirleriyle kaynaşmak için büyük bir istek içinde olmaları sevindirici. Sezonunun ilk maçı olan Bursaspor karşılaşmasında ortada var olan 3 puana talibiz.."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.