Kartal’a destek sözü

Kartal’a destek sözü

Konyanın kurmayları Konyaspor için bir araya geldi. Mali sıkıntıyı çözmek isteyen önde gelen isimler, Vali Osman Aydının makamında Konyaspor Başkanı Kuntoğlu ile uzun süren bir toplantı yaptı

Türkcell Süper Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’u içerisinde bulunduğu mali sıkıntıdan kurtarmak için girişimler devam ediyor. Konya’nın önde gelen isimleri yaşanan bu sıkıntıya kalıcı bir çözüm bulmak amacı ile dün Konya Valiliği’nde bir araya geldi. Vali Osman Aydın’ın makamında gerçekleştirilen toplantıya Aydın’ın yanı sıra, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Adem Esen, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu, Konya Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Üzülmez, Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Bekir Duvarcı, Sanayi Odası Başkan Vekili Tahir Şahin, Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Mehmet Baykan ve Konyaspor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu katıldı.

Toplantıyı gerçekleştiren taraflar bu birlikteliğin geciktiğini ve çok daha önceden böyle bir toplantının yapılması gerektiği konusunda hem fikir oldular. Konyaspor’un çok daha iyi yerlerde olması gerektiğini belirten taraflar, konu ile ilgili ellerinden gelen desteği Kulüp Başkanı Kuntoğlu’na sağlayacaklarını belirttiler. Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Başkan Kuntoğlu’nun oldukça mutlu olduğu belirtildi. Saatler süren toplantının ardından Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile birlikte oda başkanları Konyaspor’a mali açıdan destek olma kararı aldı. Ancak sağlanacak destek konusunda miktar belirlenmedi. Mali sorunların çözümü konusunda önemli adımlar atan taraflar transfer konusunu da masaya yatırdı. Sağlanacak olan mali yardımın birkaç gün içinde nakit paraya dönüşeceği ve alınması planlanan isimlere bu hafta sonuna kadar imza attırılacağı gelen haberler arasında.
SARITAŞ: 3-4 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALAYACAĞIZ
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, prensipte anlaştıkları 3 ya da 4 futbolcuyla en geç hafta sonunda sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Sarıtaş, yaptığı açıklamada, ligin 2. yarısına daha güçlü bir kadroyla girmek için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti. Bazı oyuncularla anlaşma sağladıklarını, ancak bu oyuncuların bonservislerinin hafta sonuna kadar boşa çıkacağını anlatan Sarıtaş, “Prensipte anlaştığımız 3 ya da 4 futbolcuyla en geç hafta sonunda sözleşme imzalayacağız” dedi. Bu aşamada transferlerin sekteye uğramaması için isim vermek istemediklerini ifade eden Sarıtaş, alınacak oyuncuların orta saha ve hücum bölgesinde görev yapacağını bildirdi.
Öte yandan temsilcimiz, Kocaelispor’dan Bülent Bölükbaş ile prensipte anlaşma sağlanmasına karşın, futbolcunun kulübüyle olan sorununun çözülmesini bekliyor. Parasını alamadığı için Futbol Federasyonuna başvuran bu futbolcu yarın serbest kalacak. Bülent’in önümüzdeki Cuma günü yöneticilerle masaya oturması beklenirken, Taner Gülleri’nin ise 1,5 milyon lira istemesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Görüşmelerin devam ettiği Taner fiyat indirmesi halinde transferi gerçekleştirilecek. Ayrıca deneme süresi devam eden Norveçli orta saha oyuncusu Branimir Poljac ise bugün oynanacak olan Eskişehir maçında forma giyecek.
SERHAT AKYÜZ ÖZEL PROGRAMLA ÇALIŞIYOR
Fenerbahçe maçı sonrasında lige verilen arada burnundan bir operasyon geçiren ve devre arası kampına sonradan dahil olan Konyaspor’un başarılı savunma oyuncusu Serhat Akyüz, çalışmalarına fizyoterapist Mustafa Fedai yönetiminde özel bir programla antrenmanlara devam ediyor. Burnundaki kırık parçaları aldırmak amacıyla Fenerbahçe karşılaşmasının ardından İstanbul’da başarılı bir operasyon geçiren Serhat Akyüz, ikinci yarı hazırlıklarını özel bir program dahilinde sürdürüyor. Operasyon sonrası bir süre dinlenen ve Antalya’daki devre arası kampına geçtiğimiz günlerde katılan başarılı oyuncu Serhat Akyüz, antrenman açığını kapatmak ve hazır hale gelmek amacıyla fizyoterapist Mustafa Fedai nezaretinde koşu ve kuvvet çalışmaları yapıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum