Kartal’a destek çığ gibi

Kartal’a destek çığ gibi

Bank Asya 1. Ligde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Konyasporda bir taraftan da ekonomik sorunlar giderilmeye çalışılıyor. Yönetimin Bayrak As kampanyasına eski yöneticiler de destek veriyor

Konyaspor’a destek amacıyla organize edilen “Bayrak As” kampanyası devam ediyor. Kampanya ile ilgili çalışmalar hız kesmeden sürüyor.   Şampiyonluk hedefine emin ve sağlam adımlarla ilerleyen Konyaspor'un  kampanyasına eski başkanlar ve yöneticilerden de destek geldi. Şehrin takımına olan ilgisini arttırmak için başlattıkları kampanyanın manevi değerinin daha önemli olduğunu ifade eden Konyasor Başkan Bahattin Karapınar, tüm Konya şehrinin el ele vererek Konyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağına inandığını belirtirken, kampanyaya destek veren herkese teşekkür etti.

KÖSEOĞLU:KONYASPOR CANIMIZ
Konyaspor’u ikinci kez şampiyon yaparak tarihe geçen eski başkanlardan Mehmet Köseoğlu, dün olduğu gibi, bugün de yarın da Konyaspor’a desteklerinin süreceğini belirterek, bundan da gurur duyduklarını söyledi. Konyaspor’un “Bayrak As” kampanyasına katılan Mehmet Köseoğlu, “Bu takımı şampiyon yapmış bir yönetimin başkanı olarak, Konyaspor adına yapılan her türlü organizeyi desteklemek boynumuzun ve boynumun borcudur. Konyaspor’un eski başarılı günlerine dönebilmesi için çorbada sadece tuzumuzun değil, yağımız da gerekliyse biz bundan gurur duyarız. Konyaspor için direğe çıkıp bayrak asılması gerekiyorsa biz bunu seve seve yerine getiririz” dedi.
ÇOLAKOĞLU:DESTEĞE DEVAM
Antalya'dan kampanya için Konya'ya gelen eski başkanlardan Mehmet Çolakoğlu,  Konyaspor'un artık şehirle bütünleşmesi gerektiğini bunun içinde düzenlenen destek kampanyasının çok iyi bir fırsat olduğunu ifade ederek, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada maddi-manevi olarak Konyaspor'un yanında olacağını söyledi.
SAİT GÖNEN:KONYASPOR MARKA OLMALI
Konyaspor gibi Anadolu'nun büyük bir camiasının artık Süper Lig'in korkulan takımı olması gerektiğini belirten eski başkanlardan Sait Gönen, "Geçmişte yaşananları günahıyla sevabıyla artık bir kenara bırakmalı. Tek düşünce bundan sonraki yıllarda başarılı bir Konyaspor'un oluşumu adına yapılacak işlerin ne olacağı olmalıdır. Konya gerçekten büyük bir şehir ve bu büyük şehrin takımının da artık gerçek yerini alması gerekir. Konyaspor artık marka olmalıdır" dedi.
ERKAN: ŞEHİR SAHİP ÇIKMALI
Programa İstanbul'dan gelerek katılan eski başkanlarımızdan Numan Erkan, 2 milyon nüfusa yaklaşan Konya şehrinin Konyaspor'a gerçek anlamda sahip çıkması gerektiğini, böyle kampanyaların şehrin takım etrafında birleşmesi adına faydalı olduğunu, ancak bir daha böyle bir kampanyanın düzenlenmemesi adına Konyaspor'un geleceğinin sağlam temellere oturtulması gerektiğinin altını çizdi.
FİKİRLİ:SORUMLULUK ALINMALI
Konyaspor eski başkan yardımcılarından ve İstanbul temsilcilerinden Kudret Fikirli ise, Konya için Konyaspor'un önemli bir marka değer olduğunu belirterek, bu markanın gerçek değerini alması adına herkesin üzerine düşen görevi yapmasının bir Konyalılık sorumluluğu olarak görülmesini gerektiğini ifade etti ve Konyaspor'un sezon sonunda mutlaka TSL'e yükseleceğine olan inancını tekrarladı.
KAZIM PARÇACI:HERKES DESTEK VERMELİ
Konyaspor’da uzun yıllar yöneticilik yapan ve yeşil-beyazlı ekibe kayıtsız şartsız destek veren insanların başında gelen Kazım Parçacı, kulübün ekonomik sorunlarla değil, başarıları ile gündeme gelmesini arzu ettiğini, dolayısıyla da Konya’nın merkez ve ilçe belediyelerinin de takıma sahip çıkmasını istedi. Parçacı, Konyaspor’un “Bayrak As” kampanyasına gerekin desteği verilmesini isteyerek, “Konyaspor bu şehrin dünya’ya açılan penceresi, bu şehrin vizyonu ise bu takıma herkes sözde değil, özde destek vermek zorundadır. Yukarıda da altını çizdiğim gibi, Konyaspor ekonomik sorunlarla değil, başarılarıyla gündeme gelmelidir. Konyaspor’a yakışan da budur. Bizler bu takımı kayıtsız şartsız sevdik. Ve sevmeye de devam ediyoruz. Dolayısıyla bu takım bu şehrin takımı ise hak ettiği yere gelmelidir” diye konuştu.
ŞAN: KONYASPOR, KONYA’NIN
Konyaspor'un her alanda sağlam bir alt yapıya kavuşturulması gerektiğine işaret eden eski başkanlardan Ahmet Şan "Bunun için sadece yönetimde yer alan arkadaşlarımızın değil, A'dan Z'ye tüm Konya şehrinin gayret göstermesi gerekmektedir. Şu an lider durumda bulunan bir takım var. Bize düşen kalan haftaların en iyi değerlendirmesi adına herkes üzerine ne düşüyorsa onu yapmaktır. Böyle olunca şehrin bütünleşmesi takıma da yansıyacak ve başarı da kendiliğinden gelecektir. Ben Konyaspor'umuzun bu sezon sonunda TSL'e dönüş yapacağına inanıyorum. Benim gibi tüm Konyalılarında bu konuda inançlı olduğunu biliyorum" diye konuştu.
ÖZKARA:ŞAMPİYONLUĞA İNANDIK
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise şampiyonluk yaşadığı Konyaspor’da yaşadığı mutluluğu bir kez daha yaşamak istediğini belirterek, "O günkü ruhu şimdi yeniden yakaladığımıza inanıyorum. Şampiyonluğa inanmış, sahip olduğu müthiş potansiyelin harekete geçirilmesini bekleyen Konya şehrini mutlu etmeyi düşünen, karakterli oyuncular topluluğu ile yolumuza lider olarak devam ediyoruz. İnşallah sezon sonunda izlediğimiz bu şampiyonluk görüntülerinden daha iyisinde buluşacağımıza inancımız tam" diyerek, taraftarların hafta sonunda oynanacak Boluspor maçına ilgi göstermesini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.