Kartala bahar geldi

Kartala bahar geldi

Konyasporda gerçekleştirilen olağanüstü genel kuruldan sonra başkanlığa Ahmet Şanın getirilmesi ve güçlü bir yönetimin oluşması yeşil-beyazlı futbolculara da moral ve güven olarak yansıdı

Bank Asya 1.ligde 7. hafta maçları, Çarşamba ve Perşembe günü oynanan maçlarla tamamlandı.. Boluspor’un lider olduğu ligde, Konyaspor ise Denizlispor’u yenerek ikinci deplasman galibiyetini aldı. Yeşil-beyazlı takımda gözler Pazar günü iç sahada oynanacak Karşıyaka maçına çevrildi. Ligin ilk 7 haftasında, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi alan ve 10 puanla 9. sırada bulunan Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlıkları bir günlük dinlenmenin ardından dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla başladı. Takımda Abdullah ve Ertuğrul dışında eksik yok. Hedef, Karşıyaka’yı yenerek iç sahadaki şanssız gidişe son vermek ve 3 puan almak. Yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar bugün taktik antrenmanıyla devam edecek ve futbolcular akşam da tesislerde kampa alınacak.
ABDÜLKERİM İDDİALI KONUŞTU
Konyaspor alt yapısından yetişen ve profesyonel olarak ilk kez Denizlispor maçında 90 dakika forma giyen ve ortaya koyduğu performansla dikkat çeken genç futbolcu Abdülkerim Bardakçı, her geçen maç daha iyiye gittiklerini ve Karşıyaka maçından alacakları 3 puanla hem iç sahada kazanamama stresini üzerlerinden atacaklarını hem de ligde yükselişe geçeceklerine inandığını söyledi.
Kendisine güvenerek forma şansı veren teknik direktör Osman Özdemir'e teşekkür eden Abdülkerim açıklamasını şöyle sürdürdü. "Hocamız benim gibi genç oyuncularla yakından ilgileniyor ve bizim adımıza kendisinin Konyaspor'da olması gerçekten büyük bir şans diye düşünüyorum. İlk profesyonel maçıma Denizlispor karşısında çıktım. Biraz heyecan vardı ama zaman ilerledikçe saha içerisinde ağabeylerimin ve arkadaşlarımın da desteğiyle o heyecanı üzerimden attım. Takım olarak iyi mücadele ettiğimize ve galibiyeti oynadığımız oyunla hak ettiğimize inanıyorum. Biz gerçekten kaliteli ve birbirine inanmış oyunculardan kurulu bir takımız. Bu özelliğimiz her geçen hafta bir arada oynayarak daha fazla ön plana çıkıyor. Her maç oyunumuzun üzerine biraz daha koyuyoruz. Geride kalan 7 haftada tek eksiğimiz kendi sahamızda maç kazanamamak. Bunun verdiği baskıdan ve stresten hafta sonu Karşıyaka maçından galibiyetle ayrılarak kurtulacağız. Alacağımız ilk iç saha galibiyetiyle yukarılara doğru tırmanma şansı da yakalamış olacağız. Biz iyi takımız, birbirimize inanıyoruz ve bunun sonucunda da başarının geleceği görüşündeyiz.." 
7. HAFTA GERİDE KALDI
Bank Asya 1.ligde 7. hafta maçları Çarşamba ve Perşembe günleri oynanan maçlarla geride kaldı.. Boluspor’un 15 puanla lider olduğu 7. hafta da Konyaspor ise, Denizlispor’u deplasmanda yenerek puanını 10’a çıkartarak 9. sıraya yükseldi. 7. hafta maçlarında, deplasmanda kazanan bir diğer takım ise Kartalspor oldu.. Yapılan karşılaşmaların 3ünü ev sahibi ve 2’sini deplasman takımları kazanırken, 4 maç ise berabere sonuçlandı. Bu maçlardan 3’ü ise, golsüz kapandı.Toplam 16 golün atıldığı 7. hafta da ilk 3 sırayı 15 puanlı Boluspor, 14 puanlı Akhisar Blediyespor ve 13’er puanlı Erciyesspor ve Rizespor paylaştı. Son 3 sırada ise; 4 puanlı Denizlispor, 3’er puanlı Güngören Belediye ve Sakaryaspor bulunmakta. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.