Kartal yüksek uçacak

Kartal yüksek uçacak

Torku Konyaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. 3 haftadır mutlu sona ulaşamayan Yeşil-Beyazlı ekip, pazar günü konuk edeceği Ankara ekibini mağlup ederek galibiyet özlemine son vermek istiyor.

Torku Konyaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruluyor. 3 haftadır mutlu sona ulaşamayan Yeşil-Beyazlı ekip, pazar günü konuk edeceği Ankara ekibini mağlup ederek galibiyet özlemine son vermek istiyor. Basketbol Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden Torku Konyaspor, pazar günü iç sahada oynayacakları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı hazırlarına yoğun tempoda devam ediyor. Başantrenör Aziz Bekir yönetiminde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz, Ankara ekibini yenerek 3 haftalık galibiyet özlemine son vermenin hesaplarını yapıyor.

KÖTÜ GİDİŞE DUR DİYECEĞİZ

Bu hafta Ankara temsilcisi karşısında kazanmak zorunda olduklarını belirten Yeşil-Beyazlıların 2. Başkanı Targun Polat, galibiyet elde etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 3 haftadır mağlup olduklarını hatırlatan Polat, “Bu gidişe dur demek için ne gerekiyorsa yapacağız. Hafta içi takımımızın antrenmanlarını da izleme fırsatım oldu. Oyuncularımız çok hırslı ve çalışkan. Hocamızla ve takımımızla toplantı yaptık, gayet güzel geçti. Aslında önceki haftalara baktığımızda çok iyi oynamamıza rağmen büyük takımları elimizden kaçırdık. Ama böyle durumlarda şans faktörünün devreye girmesi gerekiyor. Biraz da bizden yana olması gerekiyor. İnşallah taraftarımızın da desteğiyle TED Ankara Kolejliler maçında gülen taraf biz oluruz ve galibiyet özlemimize son veririz” diye konuştu.

TROY, DÖRT DÖRTLÜK BİR OYUNCU

Geçtiğimiz hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 38 sayı üreten ve 5 hafta sonunda sayı katagorisinde liderliği ele geçiren Troy De Vries ile ilgili de görüşlerini aktaran Başkan Polat, “Troy, gerçekten görevini layıkıyla yapıyor. Hem sportmen tarafıyla hem de insanlığıyla dört dörtlük bir oyuncu. Oyuncumuz geçtiğimiz haftalarda üzerine düşeni fazlasıyla yaptı ve bundan sonra da yapmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.