Kartal, yarın uçmaya hazır

Kartal, yarın uçmaya hazır

Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Basın sözcüsü Ahmet Baydar, Mersin'i yenecek güçte olduklarını söyledi

Torku Konyaspor’da Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Ligin 12. haftasında, Cumartesi günü (yarın) ligin flaş takımlarından Mersin İdmanyurdu’nu konuk edecek olan Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleşti. Mersin maçını kazanarak iç sahada galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda, Giresunspor ile oynanan kupa maçından sonra yeniden başlayan hazırlıklar dün öğle saatlerinde gerçekleştirilen antrenmanla devam etti. Bugün basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışacak olan Kartal’da futbolcular akşam tesislerde kampa alınacak. Torku Konyaspor’da, yarınki maç öncesi sakat olan Mehmet Güven’in tedavisi sürdürülmekte. Bu oyuncunun durumu bugün netlik kazanacak. Sarı kart cezalısı Tolga ise oynayamayacak.

Öte yandan, Torku Konyaspor ile Mersin arasında yarın Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 12. hafta maçına misafir takım seyircisinin alınmayacağı açıklandı. İl Spor Güvenlik Kurulu'nun yaptığı toplantı sonrasında daha önce iki kulüp arasında oynanan karşılaşmalarda yaşanan olaylar dikkate alınarak böyle bir karara varıldığı ve yarınki karşılaşmaya misafir takım seyircisinin alınmamasının kararlaştırıldığı belirtildi. 

MERSİN'DEN KORKMUYORUZ

Torku Konyaspor basın sözcüsü Ahmet Baydar, yarın oynanacak olan Mersin İdmanyurdu maçına kesinlikle galibiyet için çıkacaklarını belirterek, “bu maçı kazanmaktan başka çaremiz yok” dedi.

Ahmet Baydar, Giresunspor ile oynanan kupa maçında üzüldüklerini, ancak Mersin maçını kazanarak, bu üzüntülerini atlatacaklarını söyledi. Baydar şöyle konuştu:

“Mersin takımı ile zorlu bir maç oynayacağız. Rakip son haftalarda çıkış yapan bir ekip. Bizim de belli bir çıkışımız ve gücümüz var. Maça gelecek futbolseverlerin iyi bir maç izleyeceğini söyleyebilirim. Taraftarlarımız takımımızın yanında olsun. Bu takım onlarla daha iyi yerlere gelecek” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.