Kartal, yara saracak

Kartal, yara saracak

Ligin ikinci yarısına Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle başlayan Konyaspor, bugün saat 13.30da Kadir Has stadında Kayseri Erciyesspora konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekipte hedef 3 puan

Bank Asya 1. ligde ikinci yarıya, iç sahada Gaziantep karşısında alınan şok yenilgiyle başlayan Konyaspor,bugün Kayseri deplasmanında, düşme hattında yer alan Erciyesspor ile karşı karşıya gelecek. Kayseri Büyükşehir belediyesi Kadir Has stadı, dış sahada oynanacak maç saat 13.30’da başlayacak ve D-Smart’tan naklen yayınlanacak. Maçta Malatya bölgesinden Zafer Demir düdük çalacak.

Lig sonunda ilk iki sırada yer alarak süper lige yeniden dönmeyi amaçlayan Kartallar, Erciyes maçına 3 puan içini çıkacak. Konya7daki hazırlıklarını tamamlayarak önceki gün Kayseri’ye giden ve Altınsaray otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, dün öğle saatlerinde Kayserispor tesislerinde bir çalışma yaparak hazırlıklarını tamamladı.. Konyaspor’un Kayseri kafilesinde şu oyuncular yer aldı. Recep Öztürk, Eray Birniçan, Ramazan Kahya, Ahmet Görkem Görk, Abdulvahit Karacabey, Zafer Demir, Erdal Kılıçaslan, Branimir Poljac, Kaue Da Silva, Volkan Koçaloğlu, Ömer Hacısalihoğlu, Ufukhan Bayraktar, Yusuf Kurtuluş, Eser Yağmur, Mehmet Ayaz, Tayfun Türkmen, Ferdi Başoda, Dursun Karatay.
Konyaspor’da, kaleci Haluk, Uğur Akdemir ve Koray dışında eksik yok. Moral iyi. Tüm camia galibiyette birleşti. Yönetici ve teknik adamlar, Erciyesspor’un içerisinde bulunduğu durumun kendilerini ilgilendirmediğini, Kayseri deplasmanından 3 puanla döneceklerini söylediler. Kartallar, Erciyes maçına muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Recep- Ömer, Görkem, Volkan, Ramazan- Erdal, Yusuf, Abdulvahid, Da Silva- Tayfun, Eser (Poljac)..
ÖZKARA: KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK
Bank Asya 1. Lig’de bugün deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da teknik direktörü  Hüsnü Özkara, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisiyle sahalarında aldıkları yarayı bugün oynanacak Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak kapatmak istediklerini söyledi. Özkara, yaptığı açıklamada, Gaziantep Belediye maçında bir kaza yaptıklarını belirterek, “Geçen hafta oynadığımız Gaziantep maçında pozisyonlar bulmamıza rağmen galip gelmeyi başaramadık. Biz o maçtan dersler çıkararak bugünkü Erciyes maçına kazanmak için çıkacağız. Kayseri Erciyes ile oynayacağımız maçta oyun becerimizi ve mücadele gücümüzü öne çıkartırsak zorlu deplasmandan istediğimizi alacağız ve geçen haftanın yarasını da sarmış olacağız” dedi. Erciyes takımının önemli oyuncularla kadrosunu takviye ettiğini de söyleyen Özkara, “İkinci yarıya iyi başlangıç yapamadık. Futbolcularım da bunun bilincinde. Dolayıyısla iyi mücadele ederek bu maçı mutlaka kazanacağız. Erciyes takımını hafife alma gibi bir durumumuz yok. Onlarda bizim karşımıza 3 puan almak için çıkacaklar. Bunun için mücadele gücü yüksek bir maç olacak. Hata eden tarafın telafi etme şansı çok zor. Bunun için kontrolü elden bırakmadan oyunun mutlak hakimi olmak zorundayız. Bizim üst üste iki maçı kaybetme gibi bir lüksümüzün olmadığını oyuncularıma anlattım. Üst düzey bir mücadele sergileyerek Kayseri’den galibiyetle döneceğimize yürekten inanıyorum” diye konuştu.
ZAFER DEMİR 2. KEZ DÜDÜK ÇALACAK
Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından, Bank Asya 1.Lig'in 19.haftasında deplasmanda oynananacak Kayseri Erciyesspor mücadelesinde görevlendirilen Malatya Bölgesi hakemi Zafer Demir bu sezon ikinci kez yeşil-beyazlı ekibin maçını yönetecek.
Zafer Demir, Konyaspor'un Bank Asya 1.Lig'de 2009-2010 sezonunun 1.haftasında deplasmanda oynanan ve Konyaspor’un 1-0 galibiyetiyle sona eren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında düdük çaldı. Bugün Kadir Has Stadyumu Yan Sahası'nda saat 13:30'da başlayacak Kayseri Erciyesspor-Konyaspor 19.hafta mücadelesinde Zafer Demir'in yardımcılıklarını Trabzon'dan İsmail Köse ve Muhammet Yumak yaparken, maçın dördüncü hakemi Malatya'dan Mutlu Dalbudak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.