Kartal yara aldı

Kartal yara aldı

Konyasporda moraller bozuldu. Yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü oynanacak Altay maçı hazırlıklarına başladılar

Giresunspor’a deplasmanda 3-2 yenilerek liderlik koltuğundan inen Konyaspor’da moraller bozuldu. Dahası Konyaspor’da üzüntü hakim. Giresun deplasmanında galibiyeti kaçıran ve ikinci yarıda yediği gollerle Giresunspor’a 3-2 yenilen yeşil-beyazlılar, 12 hafta sonra liderlikten oldular.

Ligin ilk üç haftasını lider geçen Bucaspor’u 4. hafta da yenerek lider koltuğuna oturan ve o tarihten buyana 12 hafta lider koltuğunda oturan Kartallar, Giresun deplasmanında aldığı yenilgiyle koltuğu, , Bolu deplasmanından 1 puanla dönen ve 34 puana yükselen Karabükspor’a kaptırarak gol farkıyla 3. sıraya indi. Ligde 2. sırada ise Çanakkale Dardanelspor’u 3-2 yenen 34 puanlı Altay yer alıyor
Konyaspor, ligin başından bu yana 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Kartallar, bu galibiyetlerin 7’sini iç sahada, 3’ünü deplasmanda elde ederken, İç sahada sadece Erciyes ile berabere kaldı.. Konyaspor, deplasmandan 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi çıkardı. Temsilcimiz, lider olduğu 12 hafta da ise 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Giresun deplasmanından, maçın ardından Ankara’ya uçakla, oradan da otobüsle Konya’ya dönen Konyaspor’da ligin ilk yarısında içi sahada oynanacak Altay maçının hazırlıkları dün akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanıyla başladı. Temsilcimiz, bugün sabah ve teknik-taktik olmak üzere çift, yarın ve Perşembe günü de taktik ağırlıklı antrenmanlar yapacaklar ve Cumartesi günü ter atarak tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da sarı kart cezası nedeniyle Giresun deplasmanında forma giyemeyen ve cezasını tamamlayan Yusuf Altay’a karşı oynayacak. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.