Kartal, umuda uçuyor

Kartal, umuda uçuyor

Konyaspor, Trabzon maçı için sabah terleyecek, öğleden sonra önce Ankaraya sonra Trabzona gidecek

Geçtiğimiz hafta sonunda Galatasaray’a 1-0 yenilerek taraftarlarını üzen Konyaspor, Trabzonspor maçından umutlu. Ligin ikinci yarısında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan ve tehlike hattının hemen üzerinde bulunan yeşil-beyazlılar, son haftaların formsuz takımları arasında yer alan Trabzonspor’u evinde yenmeyi amaçlıyor. Kartal’da, bu önemli karşılaşmanın hazırlıkları dün de taktik antrenmanıyla devam etti. Futbolcuların hırslı ve neşeli görünmesi teknik adamlara Trabzon maçı öncesi ümit verdi. Konyaspor’da futbolcular, Trabzonspor’u yenerek galibiyetle yeniden buluşmayı ve Konyaspor’u layık olduğu yere taşımak istediklerini söylediler. Trabzon maçını kazanmaları halinde futbolculara ekstra prim verilecek.

TRABZON PROGRAMI BELLİ OLDU

Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan temsilcimizde, Trabzon seferinin programı da belli oldu. Kulüp yetkililerince yapılan açıklamaya göre,  bugün saat 12:00'de Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde son çalışmasını yapacak olan Kartallar,  öğleden sonra karayoluyla Ankara’ya gidecek. Buradan THY'nın 18:10 tarifeli uçağıyla Trabzon’a uçacak olan temsilcimiz, Zorlu Grand Otelde kampa girecek. Trabzon'daki son çalışmasını 06 Mart Cuma günü (yarın) saat 13:30'da yapacak olan Konyaspor7da futbolcular daha sonra maç saatini beklemeye çekilecekler. Konyaspor kafilesi, 07 Mart Cumartesi günü saat 15:15'de başlayacak maçın ardından THY'nın 20:05 uçağıyla Ankara'ya oradan da karayoluyla Konya'ya dönecek.

DÜZKAYA: HEDEFİMİZ PUAN ALMAK

Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Galatasaray maçının moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını belirterek, “Hedefimiz Trabzon’dan puan ya da puanlarla dönmek” dedi. Düzkaya, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Trabzonspor maçının geçen hafta iç sahadaki Galatasaray karşılaşması gibi önemli olduğunu söyledi. Ligin alt bölümünde bütün takımların puanlarının birbirlerine yakın olduğunu, bundan sonra yapılacak her müsabakadan puan çıkarmak gerektiğini dile getiren Düzkaya, “Galatasaray maçının moral bozukluğunu üzerimizden attık. Hedefimiz Trabzon’dan puan ya da puanlarla dönmek” diye konuştu. Takım oyuncularında yükselen form grafiğinin dikkat çektiğini, Galatasaray maçında da futbolcuların yenilgiyi hak eden bir performans ortaya koymadıklarını ifade eden Düzkaya, Konyaspor’un ligdeki tüm takımları yenebilecek güce sahip ve oyuncuların da kendine güveninin yerinde olduğunu vurguladı.

SERHAK AKIN MAÇ KADROSUNDA

Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve gol farkıyla lider Sivasspor’un ardından 2. sırada yer alan Trabzon maçı öncesi yeşil-beyazlı temsilcimizde önemli bir eksik yok. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Serhat Akın’ın Trabzon maçında forma giyecek olması teknik adamların yüzünü güldürdü. Bülent, büyük bir olasılıkla Trabzon maçında da ilk 11’de görev yapacak. Serhat ilk 11 ‘de maça başlaması halinde Konyaspor teknik adamlarının son haftalar da istenileni veremeyen Poljac’a yedek kulübesine çekebilecekleri öğrenildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.