Kartal, Trabzon’u evinde 4. kez yendi

Kartal, Trabzon’u evinde 4. kez yendi

Turkcell Süper Lig'de 23. hafta maçında Trabzonspor sahasında Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak, zirve yarışında ağır bir yara aldı.

 Konyaspor'a galibiyet golünü atan Roman Kratochvil, Konyaspor formasıyla ilk golünü Trabzonspor deplasmanında attı. Kratochvil bu sezonun ilk yarısında Denizlispor forması altında 2 gol atmıştı. Trabzonspor ile Konyaspor lig tarihi boyunca Trabzonspor'un ev sahibi olduğu 11 maç yaptılar. Oynanan 11. maçta Konyaspor 4. kez kazandı, diğer 7 maçta 6 kez Trabzonspor kazandı sadece 1 maç berabere bitti. İki takım arasında toplamda oynanan 22 maçta ise Trabzonspor 11 kez, Konyaspor 6 kez kazandı, 5 maç berabere bitti. Konyaspor bu hafta deplasmanda oynadığı Trabzonspor maçını 1-0 kazandı ve Süper Lig'de bu sezon dört büyüklere karşı ilk kez galip gelmiş oldu.

Konyaspor’a
hayırlı olsun

Trabzonspor maçında yaptığı kurtarışlarla Konyaspor’un galibiyetinde önemli bir pay sahibi olan kaleci Oğuzhan Bahadır "Galip gelmek istiyorduk. Bunun için sahada mücadelemizi ortaya koyduk ve çok önemli bir galibiyet aldık" dedi. Oğuzhan, “Trabzonspor gibi bir rakip karşısında hem de deplasmanda alınan bu galibiyet bizim için çok çok değerli oldu. Biz takım olarak kesinlikle küme düşmeyeceğimize inanıyoruz. Çünkü gerçek yerimizin üst sıralar olduğunu biliyoruz. Bunun bir başlangıç olacağına ve çıkışımızı devam ettirerek hak ettiğimiz yerlere geleceğimize inanıyorum. Bu galibiyette emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.