Kartal topbaşı yaptı

Kartal topbaşı yaptı

Bank Asyada şampiyonluk mücaledesi verecek olan Konyaspor, sezonun ilk çalışmasını dün saat 19.00da Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirdi. Dün yapılan antrenmana eski ve yeni oyuncular katıldı.

Turkcell Süper Lig’den Bank Asya’ya düşen Konyaspor’da bir taraftan transfer çalışmaları, bir taraftan genel kurul çalışmaları, bir taraftan da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeni sezonda yeniden süper lige çıkmanın hesaplarını yapan Konyaspor, sezonun ilk çalışmasını dün teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirdi. Basın mensuplarının ve taraftarların büyük ilgi gösterdiği sezonun ilk çalışmasına eski oyuncuların yanı sıra yeni futbolcular da katıldı. Antrenmana çıkmadan önce soyunma odasında futbolcularla bir toplantı yapan Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, futbolculara hitaben, “Büyük ve hedefi olan bir kulübe geldiğinizi unutmayın. Bu şehri ve bu şehrin takımını yeniden süper lige çıkarmak inşallah sizlere nasip olacak. Bunun için de hep birlikte elimizden gelen gayreti göstermeliyiz” diye konuştuğu öğrenildi. Konyaspor’un dünkü idmanına eski futbolculardan  Zafer Demir, Erdal Kılıçaslan Fatih Egedik, Uğur Yanıkdemir, Poljak, Ferdi Başoda, Atilla Özmen, Eray, Koray İçten, Recep Aydın katılırken, yeni transferden ise Kazım Kılıç, Vargın Der, Serdar Öztürk, Abdulvahab Akdemir, Mehmet Ayaz, Samet, Ramazan Kahya ve Uğur Akdemir katıldı. Ayrıca idmana PAF takımından Serbay, Oğuz, Ahmet İçöz, Nazmi, Ali Kara, Feyyaz ve Selim katıldı.

KARTAL’DAN İKİ İMZA DAHA
Yeşil-beyazlılar transferde dur durak bilmiyor.  Henüz yeni yönetimini belirleyemeyen ve 13 Temmuz’da yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi belirlenen komite ile transferlerini gerçekleştiren yeşil-beyazlılarda dün iki futbolcu daha renklere dahil edildi. Şuana kadar dış transferde 5 futbolcuya sözleşme imzalatan Konyaspor’da dün ise Ankaraspor’dan Ramazan Kahya ve Hollanda’dan gurbetçi Vanber Kar ile sözleşme imzalandığı açıklandı. Dün yapılan sezonun ilk çalışmasına son transferler Ramazan Kahya ve Vanber Kar da katıldı. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Malatyaspor’dan Ankaraspor’a transfer olan 25 yaşındaki Ramazan Kahya, Başkent ekibiyle 8 maçta toplam 604 dakika sahada kaldı. Orta saha mevkisinde oynayan Ramazan Kahya, Malatyaspor’dan önce sırasıyla Sakaryaspor ve Altay takımlarının formasını giymişti. Orta saha mevkisinde oynayan 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu Vanber Kar’ın ise gelecek vaat ettiydi bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.