Kartal: Telafi edeceğiz

Kartal: Telafi edeceğiz

Şekersporda Pazar günkü İstanbulspor maçı için geri sayıma başlandı. Teknik Direktör İsmail Kartal, İstanbulspor maçını kazanarak, Etimesgut mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi

TFF 2. Lig 3.Klasman Grubunda Etimesgut Şekerspor mağlubiyetini unutan temsilcimiz Şekerspor, 9.haftada evinde konuk edeceği İstanbulspor maçını düşünmeye başladı. Bu karşılaşmanın hazırlıklarına tek idmanla başlayan yeşil-beyazlılar bugün de hazırlıklara tek idmanla devam edecek. Etimesgut Şekerspor maçında dizine darbe alan Cem Baki ile sezon başından beri dizindeki sakatlığı süren Serkan Reçber’in takımla birlikte düz koşulara başlayacağı, bu iki oyuncunun İstanbulspor maçına yetiştirilmeye çalışılacağı bildirildi.

KARTAL: GRİP BAHANEMİZ DEĞİL
TFF İkinci Lig 3. Klasman Grubu'nda mücadele eden Konya Şekerspor'un teknik direktörü İsmail Kartal, hafta içinde takımda baş gösteren grip salgını nedeniyle, Etimesgut Şekerspor maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini ve sahadan yenik ayrıldıklarını söyledi.
Kartal, hafta başından beri kendisiyle birlikte 13 futbolcunun grip nedeniyle serum tedavisi gördüğünü belirtti.
Etimesgut Şekerspor maçına bu şartlar altında hazırlandıklarını ifade eden Kartal, ''Oyuncularımızın serum tedavisinden sonra biraz toparlandıklarını düşünüyordum, ancak sahada hiçbir varlık gösteremedik ve Konya'ya mağlubiyetle döndük'' dedi.
Kartal, önceki haftalarda kaybedilen maçlarda iyi oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti:
''Ancak bu maçta böyle bir mücadeleden bahsedemeyiz. Oyuncularımız hasta hasta maça çıkıp ellerinden geldiği kadar mücadele etmeye çalıştılar, ancak yeterli olmadı. Bugün bile antrenmanda hala oyuncuların bir kısmının rahatsızlığının devam ettiğini görüyoruz. Kaybedilen puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz
Takım olarak iyi çalıştıklarını ifade eden Kartal, gruptan çıkmak için sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.
ŞEKER İSTANBULSPOR’U HENÜZ YENEMEDİ
Hafta sonu İstanbulspor ile zorlu bir doksana çıkacak yeşil-beyazlılar, İstanbulspor ile daha önce oynadığı iki karşılaşmada da galibiyet yüzü görmedi. Kademe grubunda ilk yarıda deplasmanda rakibiyle 0-0 berabere kalan temsilcimiz, evindeki karşılaşmada ise sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İki takımın da kapalı defans ile oynadığı birbirlerinin savunmalarını açmakta zorlandıkları karşılaşmalarda Şekerspor, rakibine gol bile atamadı. Pazar günü zirve yarışının içinde olmak için mutlak kazanmak zorunda olan yeşil-beyazlılar rakibini Konya’dan eli boş göndermeyi planlıyor.
ŞEKERSPOR KONYA’DA 4 KEZ KAZANDI
Bu sezon topladığı 40 puanın 22’sini deplasmanda alan yeşil-beyazlılar Konya’da ise aradığı huzuru bir türlü bulamadı. Konya’da kademe ve klasman gruplarında olmak üzere toplam 13 maça çıkan temsilcimiz bu karşılaşmaların sadece 4’ünü kazandı, 6 karşılaşmada sahadan beraberlikle ayrılırken, 3 maçı ise yitirdi. Bu maçlarda 18 puan toplayan yeşil-beyazlılar iç sahada lider Zeytinburnuspor’dan sonra en fazla puan toplayan ikinci takım. 8 haftası geride kalan klasman grubunda evinde Kırşehirspor ile 1-1 berabere kalan Şekerspor, Zeytinburnuspor’a 3-1 yenilirken Türk Telekom’u ise 2-0 mağlup etmeyi başardı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum