Kartal, tek yürek

Kartal, tek yürek

Pazar günü iç sahada Gaziantepspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da bu maçın hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı yönetim taraftarları uyardı. Kartal'da sakat olan Ergün'ün durumu bugün belli olacak

GERİ SAYIM BAŞLADI

Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapılıyor. Bugün son çalışmayı yapacak olan Kartallar, akşamda tesislerde kampa girecek. Yönetim, taraftarları uyardı. Ligde, ikinci yarıya Fenerbahçe yenilgisiyle başlamasına karşın futbol olarak iyi bir görüntü veren ve ardından Sivasspor ve Kasımpaşa’yı yenerek orta sıralara çıkan yeşil-beyazlılar, son 4 maçta aldıkları beklenmedik sonuçlarla dipteki takımlara biraz daha yaklaştı. Pazar günü, seyircisinin de desteğiyle Gaziantepspor’u yenerek hem moral ve güven kazanmayı, hem de galibiyetle yeniden buluşmayı amaçlayan temsilcimizde Gekas ve sarı kart cezasını tamamlayan Selim büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alacak. Ergün Teber’in durumu bugün belli olacak. Dün de maçın oynanacağı saatte basın ve taraftarlara kapalı taktik çalışma gerçekleştiren Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün tamamlanacak. Yeşil-beyazlılar; yönetimi, teknik adamı ve taraftarıyla 3 puanda birleşti.. Futbolcular akşam da tesislerde kampa alınacaklar.

TARAFTARLAR UYARILDI

Torku Konyaspor yönetim kurulu, Gaziantepspor maçı öncesi taraftarları kötü tezahürata yapılmaması konusunda uyardı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle.


Büyük Konyaspor taraftarı;  16 mart pazar günü saat 13:00'da Atatürk stadyumunda oynanacak olan Torku Konyaspor-Gaziantepspor maçının; centilmenlik içerisinde sürdürülmesi, Torku Konyaspor’umuzun başarısı ve kulübümüzün cezalandırılmaması, kulübümüz ve misafir takım olan Gaziantepspor'lu futbolculara, kulüp yöneticilerine ve hakemlere hiçbir şekilde zarar verilmemesi amacı ile siz değerli taraftarların, saha içinde ve dışında kulübümüz ve misafir takım oyuncularını, her iki takım yöneticilerini ve hakemleri hedef alan küçük düşürücü, tahrik ve taciz edici sloganların atılmaması, kötü söz ve çirkin tezahüratta bulunulmaması, sahaya zarar verici hiçbir cismin atılmaması konusunda büyük Konyaspor taraftarı olarak azami dikkat ve özeni göstereceğinize inanıyoruz. Aksi halde kulübümüzün hem para cezası hem de önümüzdeki haftalarda oynanacak Galatasaray, Beşiktaş ve diğer maçlarda saha kapatma (seyircisiz oynama) cezası ile karşı karşıya kalabileceğimizi belirtir, kulüp yönetimi olarak bu konuda gerekli ihtimamı göstermenizi rica ederiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.