Kartal son vagona kalmak istemiyor!

Kartal son vagona kalmak istemiyor!

Süper Lige koşar adım ilerleyen Konyaspor, bugün Adanasporu konuk edecek

Süper Lig’e koşar adım ilerleyen Konyaspor, bugün Adanaspor’u konuk edecek. Kartal bu maçı kazanırsa şampiyonluk şansını yüzde 90’lara çıkarak. Karşılaşma TRT Anadolu ve Konya TV’den yayınlanacak

 

Konyaspor, bugün Adanaspor ile kritik bir maça çıkacak. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 14.00’de başlayacak ve maçı TRT Anadolu ile Konya TV naklen yayınlayacak. Maçta, Antalya bölgesinden M. Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Nihat Mızrak ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Burak Astar. Abitoğlu, bu sezon Konyaspor’un ikinci maçına çıkacak. Antalya bölgesi hakemi sezonun ilk yarısında oynanan Kasımpaşa maçında görev almıştı.

Ligde, 58 puanlı Lider Elazığspor’un ardından 56 puanla ikinci sırada yer alan ve sezonu ilk iki takım arasında bitirerek Süper lige direkt çıkmayı amaçlayan Konyaspor’da, ligde ilk 6 mücadelesi veren Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapıldı. Hafta ortasından itibaren basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanlarla bu maça hazırlanan yeşil-beyazlı ekipte sarı kart cezalısı Selim ve Perez bugün forma giyemeyecek. Pawelek, Robak ve Muhammet’in ise 3’er sarı kartı bulunmakta. Selim ve Perez’in yerine büyük bir olasılıkla Abdülkerim Bardakçı ve Kere oynayacak. Ancak, Ertuğrul’un da Perez’in yerinde oynayabileceği ileri sürüldü. 

Kartallar, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar: Pavelek- Tolga, Erdinç, Abdülkerim, Abdullah- Ertuğrul, Serkan- Gökhan, Recep, Ali Dere- Robak. Konyaspor’da yönetim, teknik adam ve futbolcular galibiyette birleştiler. İç sahada oynanan son üç maçta kaybedilen puanları unuttuklarını, Adanaspor’u yenerek yeni bir sayfa açacaklarını söyleyen yöneticiler, taraftarları tribünlere davet ettiler. Yöneticiler, taraftarların sadece Konyaspor için tezahürat yapmalarını, rakip takım taraftarlarıyla uğraşmamalarını belirterek, Konyaspor’a ceza gelebilecek davranışlardan kaçınılmasını istediler.  Konyaspor’a gönül verenler, maçı eski yeşil ve kale arkası tribünlerden 1, yeni yeşil ve maraton tribünden 5, kapalı tribünden 20 ve VİP tribününden 50 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri de 5 TL olarak belirlendi. Kapalı tribün A blok bölümü ise kadınlar ve çocuklar için ayrıldı. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, biletlerin büyük bir bölümünün bittiği, bu maçta sezonun seyirci rekorunun kırılmasının beklendiği öğrenildi. Bu arada, taraftarların kapılarda izdiham oluşmaması için stada erken gelmeleri istendi.

ADANA CEPHESİ

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, bugün deplasmanda yapacağı Konyaspor maçına hazır. Hafta başından bu yana sakatlıkları nedeniyle antrenmanlara katılamayan Mbilla ve Burak’ın durumlarının da netleşmeye başladığı vurgulanan açıklamada, Burak’ın, dar alanda yapılan minyatür çift kale çalışmasında yer aldığı, Mbilla’nın ise sadece yürüyüş yaptığı kaydedildi. Her iki futbolcunun da 18 kişilik kadroda yer alacağı, Mbilla’nın son durumunun ise maç saatinde belli olacağı vurgulandı. Adanasporlu futbolcu Barbaros Bahadır Barut, bugün yapacakları karşılaşmanın her iki takım açısından önemli olduğunu kaydetti. Futbolseverlerin zevkli ve çekişmeli bir maç izleyeceğini savunan Barut, “Hedefimiz olan ilk 6’ya ulaşmak önemliydi. Bunu başararak taraftarlarımızı da sevindirdik. Konyaspor da Süper Ligi hedefleyen bir takım. Yakaladığımız bu avantajı bırakmak istemiyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.