Kartal sıkı başladı

Kartal sıkı başladı

Samsunspor engelini aşarak puanını 34e yükselterek liderliğini sürdüren Konyaspor, hafta sonunda oynanacak Giresunspor maçının hazırlıklarına başladı. Kartal, haftanın ilk çalışmasını dün yaptı

Bank Asya 1. Lig'de 15. haftayı 2-1'lik Samsunspor galibiyetiyle kapatarak, 34 puanla liderliğini koruyan Konyaspor'da bir günlük izinin ardından, hafta sonunda Giresunspor ile yapılacak zor maçın hazırlıkları dün Tatlıcak tesislerinde akşam saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başladı.

Kartallar, bugünü kondisyon ve teknik-taktik antrenmanıyla geçirirken, yarın taktik ağırlıklı bir çalışma daha yapacaklar ve Giresun’a Cuma günü gidecekler. Ligin ilk yarısını deplasmanda Giresunspor ve iç sahada Adanaspor ile oynayacağı maçlarla kapatacak olan Konyaspor’da hedef, devreyi lider bitirmek. Bu nedenle yeşil-beyazlı ekipte parola, son iki maçı da kazanmak.. Takımda Koray ve Yusuf dışında eksik yok. Sarı kart cezasını Samsunu maçında tamamlayan Görkem ve Poljac bu hafta takımdaki yerlerini alacaklar.
ÖMER:BİZ BÜYÜK TAKIMIZ
Kartal’ın tecrübeli oyuncularından Ömer Hacısalihoğlu, skor olarak geriden gelerek kazandıkları maçlarda büyük takım olduklarını gösterdiklerini ifade ederken, saha içerisinde ve saha dışındaki arkadaşlıklarının, birlikteliklerinin sonuca yansıdığını ve hedeflerine emin adımlarla ilerlemeyi sürdürdüklerini söyledi.
Ömer Hacısalihoğlu, Samsunspor maçında 1-0 geriden kalarak 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Büyük takım olmak böyle bir şey. Çok iyi başladığımız ve net fırsatlar bulduğumuz ama değerlendiremediğimiz mücadelede golü bulamayınca oyun kilitlendi ve rakibimiz bundan cesaret alarak üzerimize geldi. Oyunun genelinde üstündük. Ama kontraataktan yediğimiz golle mağlup duruma düştük. Her şeye rağmen kazanmasını bildik. İnşallah önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçında da bunu tekrar eder ve galip geleriz. Baştan beri sezonun ilk yarısını lider bitirmek istediğimizi söyledik. Giresunspor ve Altay maçlarımız kaldı. Her maça iyi hazırlanıyoruz. İyi bir ekibiz. Çok iyi arkadaşlığımız var. Herkesin gördüğü gibi bunu sahaya da yansıtıyoruz. Gollerden sonra ve maçların ardından yaşadığımız sevinç birlikteliğimizin ve inancımızın en büyük göstergesi" diye konuştu.
RECEP:HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ
Bank Asya 1.Lig'de şartlar ne olursa olsun sonuca gitmesini bildiklerini söyleyen Konyaspor’un başarılı kalecisi Recep Öztürk, inançlı ve karakterli oyunculardan kurulu kadroyla sezon sonunda şampiyonluk hedefine ulaşacaklarına inandıklarını belirtti. Mağlup duruma düştükten sonra bile maçı kazanacaklarına inandıklarını bunun da zorlu lig maratonunda kendileri için en önemli avantaj olduğunu ifade eden Recep Öztürk, "Samsunspor maçının zor maç olacağını biliyorduk. Aslında oyuna çok iyi başladık ve ilk 15-20 dakikada yakaladığımız fırsatlarda direkten dönen ve kalecinin çıkardığı toplar vardı. Golü bulsaydık bu kadar zorlanacağımızı tahmin etmiyorduk. Ama golün gecikmesi Samsunspor adına moral ve direncinin artmasına neden oldu. Bank Asya 1.Lig'de kolay maç yok. Bunun en canlı örneğini yaşadık. Rakibimizi kesinlikle küçümsemedik. Mağlup duruma düştüğümüz zamanda bile kazanacağımıza inanmışlığımızı kaybetmedik. Ben arkadaşlarıma her zaman güveniyorum. İyi ve karakterli oyunculardan kurulu bir takımımız var. Galibiyet için tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Artık kalan iki maçımızı da kazanıp sezonun ilk yarısını lider tamamlamak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.