Kartal sapasağlam!

Kartal sapasağlam!

Atiker Konyaspor'da, teknik heyet ve futbolcular, sabah saatlerinde sağlık sponsoru Konya Medicana Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti

2016-2017 sezonu hazırlıkları için toplanan Atiker Konyaspor'da, teknik heyet ve futbolcular, sabah saatlerinde sağlık sponsoru Konya Medicana Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçti. Kulüp doktoru Yrd.Doç.Dr. Galip Bilen Kürklü, teknik heyet ve futbolcularımız iki grup halinde yapılan kontrollerinde kan ve idrar örneklerinin alındığını, ayrıca EKG, kardiyoloji, röntgen çekimlerinin yapıldığını söyledi.

KARTAL 5 MAÇ YAPACAK

Dün sağlık kontrolünden geçen Atiker Konyaspor bugün Avusturya'ya uçacak. Atiker Konyaspor’un Avusturya kampı 10 gün sürecek ve 19 Temmuz’da tamamlanacak.Atiker Konyaspor’da Avusturya kampının ardından futbolculara üç gün izin verilecek. Lig öncesi ikinci dönem yurt dışı kampı ise, 23 Temmuz-5 Ağustos tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilecek.Konyaspor, Hollanda kampı boyunca 27 Temmuz günü İspanya La Liga takımlarından Real Sociedad ile birlikte toplam 5 hazırlık maçı oynayacak.

150.jpg

İĞNEDEN KORKTULAR

Yeni sezon için toplanan Atiker Konyaspor’da teknik heyet ve oyuncular sağlık kontrolünden geçti.Atiker Konyaspor’da sağlık kontrolünden geçen oyuncuların iğne korkusu objektiflere yansıdı

 Atiker Konyaspor'un sağlık sponsoru olan Medicana Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrolünde ilginç görüntüler oluştu. Yeşil-beyazlı bazı oyuncuların iğne yapılırken korku dolu anlar yaşaması objektiflere yansıdı. Bazı oyuncular ise iğne yapılırken rahat tavırları ile dikkat çekti. Vedat Bora, Ali Turan ve Kibong Mbamba iğneden korkarken, Nejc Skubic'in neşeli ve rahat davranışı gözlerden kaçmadı.

 

Kaldığımız yerden devam edeceğiz

Atiker Konyaspor'un tecrübeli isimleri Ali Turan ve Dimitar Rangelov, uzun bir tatil döneminin ardından yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını belirtirken, hedeflerinin geçtiğimiz yıl elde edilen başarıyı yeni sezonda da tekrarlamak olduğunu söyledi.

KONYA'YI VE KONYASPOR'U ÖZLEDİK

Sabah yapılan sağlık kontrolü sırasında açıklamalarda bulunan  Ali Turan, "Yaklaşık 45 günlük bir tatil sürecimiz vardı ve bu süre gayet güzel geçti. Ama hem futbolu, hem Konya’yı hem Konyaspor’u özledik. Bugün toplandık ve sağlık kontrolünden geçtik. Yeni sezon hazırlıklarımıza başlayacağız inşallah. Yarında kamp için yurtdışına gideceğiz. Bu kamp dönemleri biraz sıkıcı geçer. Mecbur böyle geçmek zorunda. Klasik çünkü sezon başı kampları biraz yorucu geçer. Ama bu sonuçta bizim işimiz. Özellikle sezon başı kampları iyi geçirmek zorundayız ki lig başladığında meyvelerini güzel bir şekilde alalım. Kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Geçen sene iyi bir Atiker Konyaspor izletmiştik. Bu sene de yine aynı şekilde kaldığımız yerden devam edip bunu devam ettirmek istiyoruz. Yeni gelen ve gelecek olan transferlerimiz var. Onlar da yavaş yavaş takıma adapte olursa iyi bir takım olacağımıza inanıyorum" dedi.

BİZ İYİ BİR TAKIMIZ

Ali Turan, bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere üç ayrı kulvarda mücadele edeceklerini de sözlerine eklerken, "Geçen sene olduğu gibi bu senede hedeflerimiz var. Bu yıl daha zor ve yoğun geçecek. Bunun bilinci içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz iyi bir takımız" şeklinde görüş belirtti.

149897.jpg

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Bulgar  Dimitar Rangelov ise yaptığı açıklamada, "Önümüzde zorlu bir sezon var ve çok çalışmamız gerekiyor. Kamp çalışmaları için yarın Avusturya’ya gideceğiz. Çok çalışacağız ve bu sezonda ümit ediyorum ki geçen sezon olduğu gibi başarılı bir sezon çıkaracağız. Bir buçuk aydır arkadaşlarımı görmüyordum. Şimdi arkadaşlarımı görmekten dolayı çok mutluyum. Çok iyi bir takım ruhuna sahibiz ve bu takım ruhuyla beraber çok iyi bir sezon çıkaracağımıza inanıyorum. Tabiki de zor olacak ama beraberinde çok eğlenceli olacak. Buradaki birçok takım arkadaşımız Avrupa'da oynama duygusunu ilk kez tadacak. Çok büyük ve çetin takımlara karşı oynama zevkine erişmiş olacaklar" görüşlerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.