Kartal pusuya yattı

Kartal pusuya yattı

Bank Asyanın alt sıralardan kurtulmak isteyen takımlarından Samsunsporu konuk edecek olan Konyasporda bu maçın son çalışması bugün yapılacak. Yeşil-beyazlı ekip, bugün Tatlıcakta kampa girecek

Konyaspor’da, Pazar günü Samsunspor ile oynanacak maçın hazırlıkları dün yapılan kombine idmanla sürdürüldü.Topla yapılan ısınma hareketleri ile başlayan çalışma, 3 grupta oynanan 5'e 2 ile devam etti. Kaleciler Recep ve Nazmi'nin koruduğu kalelere yapılan şut çalışması ile devam eden antrenman, açma-germe hareketleri ile sona erdi.Şut çalışmasına katılmayan takım kaptanlarımızdan Ömer Hacısalihoğlu ile Umut Kekilli takımdan ayrı koşu yaptı.

Kartallar, bugün de Tatlıcak tesislerinde ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler.  Konyaspor’da, ilk yarıyı kapatan ve çalışmalarını İzmir’de sürdüren Koray ile birlikte sarı kart cezalısı Poljac ve Görkem yarınki maçta taktımdaki yerlerini alamayacaklar..  Hasta olan Ömer’in durumu bugün belli olacak.. Uğur Akdemir, Haluk ve Umut Kekilli’nin büyük bir olasılıkla kadroda yer almayacakları ileri sürüldü.
Ligde, geçtiğimiz hafta Adana deplasmanından beraberlikle dönen ve en yakın rakibi Karabükspor ile aradaki puan farkı 1’e düşen Konyaspor’da hedef, Samsunspor’u yenerek liderliği sürdürmek.. Yeşil-beyazlı yöneticiler, ilk yarıda kalan 3 maçı da kazanarak devreyi lider bitirmek istediklerini,bunun için de taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu açıkladılar. Kartallar, fikstüre göre bu hafta Samsunspor, daha sonraki  hafta deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecekler ve ilk yarı perdesini iç sahada Adanaspor maçıyla kapatacaklar.
Konyaspor ile Samsunspor arasında Pazar günü saat 13.30‘da yapılacak ve İstanbul bölgesinden Süleyman Abay’ın düdük çalağı maçın biletleri de 3-60 lira arasında değişen ücretlerle satışa çıkartıldı.
ÖMER: SAMSUN’U YENMELİYİZ
Konyaspor’un tecrübeli futbolcularından Ömer Hacısalihoğlu, kalan 3 maçı kayıpsız geçerek sezonun ilk yarısını lider tamamlamak istediklerini ve bunun için önlerindeki ilk engelin Samsunspor karşılaşması olduğunu belirterek, Pazar günü sahadan 3 puanla ayrılan taraf olacaklarını söyledi.
Ligin boyunun kısalmasıyla birlikte belirlenen hedefler peşinde koşan takımların işi daha sıkı tuttuğunu belirten Ömer Hacısalihoğlu, “Geride kalan haftalar bize Bank Asya 1.Lig’de kolay maçın olmadığını gösterdi. Her takım elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtıyor. Sahada kim daha fazla isterse de kazanıyor. 14 hafta sonunda topladığımız 31 puanla lider durumdayız. Bu birçok takımın lideri yenmek adına iştahını arttırıyor. Ama biz takım olarak üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz. Çok önemli haftalara girdik. Kayıpsız geçmemiz gereken bir maç daha oynayacağız. Samsunspor maçını kazanıp, ardından oynayacağımız iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak sezonun ilk yarısını lider olarak kapatmak istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz. Her şey yolunda. İnşallah emeklerimizin karşılığını 3 puanla alacağımıza inanıyorum” dedi.
Kasımpaşaspor’da 7 sezonda yaşadığı 6 şampiyonluk hatırlatılan Ömer Hacısalihoğlu, “Şampiyonluk için mücadele etmenin heyecanını yaşıyorum. Geçmişe dönüp bakmayan bir kişiliğe sahibim. Kasımpaşaspor’da yaşadığım şampiyonluklar benim için geride kaldı. Önemli olan bu sezon Konyaspor’un şampiyonluğudur. Bunun gerçekleşmesi adına çok önem veriyoruz ve başaracağımıza inancımız tam” şeklinde görüş belirtti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.