Kartal, puana uçtu

Kartal, puana uçtu

Bank Asya 1. Ligde 34 puanla liderlik koltuğunda oturan Konyaspor, yarın oynanacak Giresunspor maçında 3 puandan başka bir şey düşünmüyor. Kartal, bugün son çalışmasını Orduda yapacak

Konyaspor’un umut seferi başlardı. Bank Asya 1. Ligin 16. haftasında, Pazar günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak Konyaspor'da, Konya’daki hazırlıklar dün tamamlandı ve Kartallar Giresun’a uçtu.

Konyaspor’da, dün sabah teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana Umut Kekilli, Haluk Tanrıseven ve Uğur Yanıkdemir katılmadı. Isınma hareketleriyle başlayan, 5'e 2 ile devam eden ve yaklaşık 50 dakika süren antrenman, şut çalışması ile sona erdi. Kartallar, öğle yemeğinden sonra da otobüsle Ankara’ya gittiler ve akşam 18.45 uçağıyla Çarşamba’ya uçtular. Yeşil-beyazlılar, buradan karayoluyla Ordu'ya geçerek Balıktaşı Otelde kampa girdiler. Konyaspor’da, Giresunspor maçı için son çalışma bugün, Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde yapılacak ve Giresun'a maç günü sabah geçilecek. Konyaspor kafilesi, Pazar günü saat 13.30'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın ardından karayoluyla Çarşamba'ya geçecek ve buradan THY'na ait tarifeli uçakla önce Ankara'ya, oradan da karayolu ile Konya'ya dönecek.
Temsilcimizde, sakatlığı nedeniyle ilk yarıyı kapatan ve çalışmalarını doktor gözetiminde İzmir’de sürdüren Koray dışında Umutu Kekilli ve Haluk Tanrıseven Giresun maçının kadrosunda da yer alamayacak. Yusuf ise sarı kart cezalısı. Görkem ve Poljac teknik adamlar görev vermesi halinde yarınki maçta forma giyecek.
FUTBOLCULARIN PARALARI DAĞITILDI
Konyaspor'da, Giresunspor ile oynanacak Bank Asya 1.Lig 16.hafta maçı öncesinde futbolcuların garanti parası, maç başı ücretleri ve Samsunspor galibiyet primleri Yönetim Kurulu tarafından ödendi.Yönetim, “Başarının anında ödüllendirilmesi prensibiyle hareket etmekteyiz. Bu nedenle futbolcu alacakların gününde ödenmesini temin için tüm arkadaşlarımız kendi aralarında para toplamışlardır. Toplanan bu para, Bank Asya 1.Lig'de Giresunspor ile oynayacağımız 16.hafta maçı öncesinde oyuncularımızın garanti parası, maç başı ücretleri ve Samsunspor galibiyet priminden oluşan tüm alacaklarının ödenmesinde kullanılmış ve antrenman öncesinde futbolculara dağıtılmıştır.”
Konyaspor kaptanı Tayfun Türkmen’da akitlerin yerine gelmesinin başarıda önemli bir yer tuttuğunu belirterek, "Yılardır profesyonel futbolcuyum. Birçok yönetim ile çalıştım. Ancak mevcut Başkanımız Bahattin Karapınar ve yönetim kurulunun diğer üyeleri kadar sözüne sadık bir ekip görmedim. Futbolcuların alacaklarını ödeme konusunda bu kadar hassas davranan bir yönetimle çalışmadım. Yapılan ödemeler için tüm futbolcu arkadaşlarım adına Başkan Sayın Karapınar ve diğer yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim" dedi.
KONYASPOR’A SPONSOR MORALİ
Konyaspor’a sponsorlardan moral desteği. Yeşil-beyazlı takımın Giresunspor deplasman masraflarını üstlenen Fakı İnşaat Sahibi Mehmet Uvat ve Işıkçılar İnşaat Sahipleri Durmuş-Osman Şahin, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman sonrası teknik heyet, oyuncular ve yöneticilere tatlı ikramında bulunarak Giresunspor karşılaşmasında başarılar diledi.
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Başkan yardımcısı Ekrem Coşkun, As Başkan ve alt yapı sorumlusu Yusuf Selek, Yönetim Kurulu üyeleri Muammer Ünal ve Ömerül Faruk Özer ile birlikte izleyen Mehmet Uvat, Durmuş-Osman Şahin, antrenman sonrası teknik heyet, oyuncular ve yöneticiler tatlı ikram ettiler.
Konyaspor'un elde ettiği başarılı sonuçlarla gururlandıklarını ve takımımızın sezon sonunda Turkcell Süper Lig'e yükseleceğine inandıklarını belirten Fakı İnşaat Sahibi Mehmet Uvat, Işıkçılar İnşaat Sahipleri Durmuş-Osman Şahin, Giresunspor deplasman masraflarını üstlenerek kulübe katkıda bulundukları için mutlu olduklarını ifade ederek, şampiyonluk için mücadele veren Konyaspor'a, Konya'nın her kesiminin destek vermesini gerektiğini açıkladılar.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.