Kartal mı, Aslan mı?

Kartal mı, Aslan mı?

Bursaspor galibiyetiyle moral bulan Torku Konyaspor, bugün Galatasaray'ı konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Bursaspor galibiyetiyle moral bulan Torku Konyaspor, bugün Galatasaray'ı konuk edecek. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Kartal'da sakat olan Mehmet Güven ile cezalı Erdinç Yavuz forma giyemeyecek

Torku Konyaspor, bugün Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Hedef: galibiyet. Takımda iki eksik var. Moral süper.  Atatürk Stadındaki karşılaşma saat 19:00'da başlayacak ve Yalova bölgesinden Halis Özkahya yönetecek.  Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy  ve Ekrem Kan yaparken, dördüncü hakem Serkan Gençerler, beşinci hakem Abdullah Yılmaz ve altıncı hakem Ferhan Kestanlıoğlu. Torku Konyaspor’da, bu zor maçına hazırlıkları dün basına taraftarlara kapalı olarak yapılan antrenmanla tamamlandı ve futbolcular tesislerde kampa alındı. Kartal’da, sakat olan Mehmet Güven ve kırmızı kart cezalısı Erdinç Yavuz kadroda yok. 31 puanla  13. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, kupada ve ligde geride kalan hafta da sıkıntılı günler geçiren Galatasaray’ı yenerek rahatlamayı amaçlıyor.

Torku Konyaspor-Galatasaray maçına ilgi oldukça fazla. Kale arkası tribünler dışında biletler bitti. Taraftarların 15-75 TL arasında değişen ücretlerle izleyeceği maça Kartallar muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Ali Turan, Selim Ay, Vukoviç, Mehmet Uslu-  Kibong, Ali Çamdalı- Djalma, Hlep, Hasan Kabze- Gekas.

Yalova bölgesi hakemi Halis Özkahya ise, Torku Konyaspor’un bu sezon 3. maçına çıkacak.  Özkahya, daha önce 11. hafta da Antalyaspor, 22. hafta da Gençlerbirliği maçlarında düdük çalmıştı. Torku Konyaspor bu karşılaşmalarda iç sahada Antalyaspor’u 2-0 yenmiş, Gençlerbirliği ile de deplasmanda 2-2 berabere kalmıştı. Konyaspor, Galatasaray'ı ligde 14 maçtır yenemiyor. Sarı-kırmızılı ekip karşısında ligdeki son galibiyetini 2003-2004 sezonunun ilk yarısında kendi evindeki maçta 1-0'lık sonuçla alan Konyaspor, rakibiyle daha sonra yaptığı 14 maçtan 12'sini yitirdi, 2'sinde barebere kaldı, hiç galip gelemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.