Kartal lideri bekliyor

Kartal lideri bekliyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezonun 10. haftasında sahasında oynayacağı zorlu Darüşşafaka Doğuş maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol Kulübü sezonun 10. haftasında sahasında oynayacağı zorlu Darüşşafaka Doğuş maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sahasında sadece Galatasaray’a kaybeden yeşil-beyazlı lig lideri Darüşşafaka karşısında kaybetmek istemiyor. Konya’da oynadığı her maçta seyirci desteğini arkasında bekleyen Torku Konyaspor Basketbol, Darüşşafaka Doğuş karşısında da seyircisine güveniyor. Bu sezon yakaladığı çıkışla dikkatleri üzerine çeken Torku Konyaspor Basketbol Kulübü zorlu maçı kazanarak zirvenin en büyük ortağı olmanın hesaplarını yapıyor.

EN BÜYÜK KOZU SEYİRCİ

Ligde şuana kadar oynadığı 9 maçta 6 galibiyet alan Torku Konyaspor evinde oynadığı maçlarda seyirci desteği ile zorlu rakiplerine karşı üstünlük sağladı. Kendi sahasında oynadığı maçlarda sadece Galatasaray’a karşı kaybeden Torku Konyaspor, Darüşşafaka’yı yenerek, yakaladığı seriyi sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Dev Kartallar bu maçta en çok seyirci faktörüne güveniyor. Konya’da oynanan maçlarda takıma destek veren taraftarlar, Darüşşafaka maçında da tribünde 6. adam olarak yerini alacak. Torku Konyaspor Basketbol Kulüp yönetimi de taraftarı sosyal medyadan yaptığı duyurularla maça davet ediyor. Yönetim özellikle zorlu Banvit maçında taraftarın desteği ile maçı kazandıklarını her platformda dile getirmişti. Ligde lider konumunda bulunan Darüşşafaka’yı da yenerek üst sıralara tırmanışını sürdürmek isteyen Yeşil-beyazlı ekip yine 6. adam olarak taraftarını salona bekliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.