Kartal keyif yapıyor

Kartal keyif yapıyor

Hacettepeyi deplasmanda Eserin attığı golle 1-0 yenmeyi başaran Konyasporda futbolculara 3 gün izin verildi. Bank Asyada 27 puanla liderliğini sürdüren yeşil-beyazlılar da yüzler gülüyor

Bank Asya 1. ligde 12. haftayı da lider geçen Konyaspor’da, Başkent deplasmanında Hacettepe karşısında alınan galibiyet büyük sevinç yarattı. Genç biri kadroya sahip olan ve çok koşan rakibi karşısında daha etkili bir futbol sergileyen ve farklı galibiyeti kaçıran Kartal’da, ligde bu hafta maç olmadığı için futbolculara teknik adamlar tarafından 3 gün izin verildi. Dün dinlenen, bugün ve yarında izin yapacak olan Konyaspor’da, bir sonraki hafta içi sahada yapılacak Boluspor maçının hazırlıkları Perşembe günü saat 18.00’de Tatlıcak tesislerinde gerçekleştirilecek antrenmanla başlayacak.  
Ankara deplasmanında Eser’in golüyle 3 puan alan ve liderliğini sürdüren Konyaspor’da, rakiplerin puan kaybetmesi de moral dopingi oldu.. Mersin İdmanyurdu ve Rizespor’un iç sahada,  yenilmesiyle sevinen Kartallar, Kartalspor ve Adanaspor’un da berabere kalmasıyla rahat bir nefes aldılar. Bank Asya 1. ligde Konyaspor ile birlikte haftayı 3 puanla kapatan zirvenin diğer takımları ise Altay ve Karabükspor oldu.
Yeşil-beyazlı takımda İzmir’de tedavi gören ve çalışmalarını orada sürdüren Koray dışında eksik yok.  Bu futbolcunun devre arası izninden sonra Konya’ya gelerek takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi. Ufukhan’ın sakatlığı geçti. Serhat’ın ise Boluspor maçına kadar hazır duruma geleceği öğrenildi. 
KARAPINAR: KONYASPOR ŞAMPİYON OLACAKTIR
Hacettepe karşısında alınan galibiyetin takım adına çok değerli olduğunun altını çizen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, kendilerinin tek düşüncelerinin Konyaspor’un hak ettiği Süper Lige yükselmesi olduğunu bu yolda da hedefe adım adım ilerlediklerini söyledi. Ankara’da Hacettepe ile oynadıkları maçın zor geçeceğini bildiklerini belirten Bahattin Karapınar, “Ligde kolay maç yok. Her takım birbirini yenecek güçte. Ama bizimde tüm maçları kazanmaya yetecek gücümüzün olduğunu biliyoruz. Hacettepe ligimizin güçlü ekiplerinden birisi. Çok genç, dinamik ve koşan bir takım. Bu maçtan aldığımız 3 puan bizim adımıza çok önemlidir. Biz hiç rakiplerimizin alacağı sonuçları düşünmeden, kendi maçlarımızda alacağımız puanlara bakıyoruz. Konyaspor şampiyonluk hedefine emin adımlarla ilerliyor. Yaşanan sıkıntılara rağmen Konyaspor şampiyon olacaktır. Sezonun başından bu yana söylediğimiz tek şey “Konyaspor, Bank Asya 1.Lig’de misafirdir. Hak ettiği yere yani Turkcell Süper Lig’e dönecektir”. Bunu da gerçekleştireceğiz. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.