Kartal kenetlendi

Kartal kenetlendi

Konyaspor Süper Ligi gözüne kestirdi. Bank Asya 1. ligin normal süresinde ilk iki şansını değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar, play-offta başarılı olarak hedefe ulaşmayı amaçlıyor. Biletler satışa çı

Konyaspor Süper Lig’i gözüne kestirdi. Bank Asya 1. ligin normal süresinde ilk iki şansını değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar, play-off’ta başarılı olarak hedefe ulaşmayı amaçlıyor. Biletler satışa çıktı

 

Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular süper lig için kenetlendi. Nevşehir kampında neşe ve inanç hakim. Konyaspor’da edilen tek söz, Süper lig.. Kartal’da hazırlıklarda sürüyor. Nevşehir kampının ikinci gününde Avrasya hotel sahasında tam kadro çalışan Konyaspor’da moral süper. Selim’in Ümit Milli takıma davet edilmesi de moral dopingi oluşturdu. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra gruplara ayrılan oyuncular pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenman sonrasında masörler Fatih Eroğlu'nun Nevşehir'de yaşayan ailesi tarafından teknik heyet ve oyunculara tatlı ikramında bulunuldu. Konyaspor’da hazırlıklar dün de devam etti. Bugün taktik ağırlıklı bir antrenman yapacak olan yeşil-beyazlılar Cuma günü öğle yemeğinin ardından Konya’ya dönecekler.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Konyaspor ile Kasımpaşa arasında 19 Mayıs Cumartesi günü oynanacak play-off’un ilk maçının biletleri de satışa çıktı. Atatürk stadyumunda oynanacak karşılaşmayı sporseverler 1 ila 50 TL arasında değişen ücretlerle izleyebilecekler. Yönetim kurulunca yapılan açıklamaya göre, 50 TL olarak belirlenen VİP tribünü biletlerinin satışı, normal sezonun sona ermesi nedeniyle sadece Biletix tarafından satılacak. Ayrıca daha önceki maçlarda olduğu gibi bayanlar ve 12 yaş altı erkek çocuklar maçı kapalı tribün B Blokta ücretsiz izleyebilecekler. 

Konyaspor-Kasımpaşa Bank Asya 1.Lig play-off ilk maçı bilet fiyatları şöyle: VİP Tribünü: 50 TL (VİP biletleri Biletix Gedavet ile Mevlana Şubelerinde satışa sunuldu).  Kapalı tribün A blok: 25 TL  Maraton ve yeni yeşil tribünleri: 10 TL. Konuk takım tribün: 10TL. Kale arkası tribünler: 1 TL..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.