Kartal kendinden emin

Kartal kendinden emin

Pazar günü deplasmanda Samsunsporla karşı karşıya gelecek olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor.

Konya’daki son çalışmayı bugün yapacak olan yeşil-beyazlı temsilcimizin Samsunu yolculuğu yarın sabah başlayacak. Sabah kahvaltısından sonra Konya’dan ayrılacak olan yeşil-beyazlılar karayoluyla Samsun’a hareket edecek ve saat 15.30’de büyük samsun oteline giriş yapacaklar. Kartallar, Samsunspor maçı öncesi son çalışmayı ise yarın akşam saatlerinde Samsunspor tesislerinde yapacaklar.


Konyaspor gol provası yaptı

Konyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynanacak maçın planları 3 puan üzerine yapılıyor. Samsun deplasmanından 3 puanla dönmesi halinde play-off şansını artıracak olan Kartallar, Samsun’a yarın sabah karayoluyla gidecekler.
Tatlıcak tesislerinde önceki gün yapılan idmana katılan, ancak takımdan ayrı düz koşu yapan Mehmet Ayaz ve Abdulvahid’in durumunun iyi olduğu bildirildi.. Serhat ise bu hafta da takımda yer alamayacak. Yusuf’un da çift kale maçta yer aldığı taktik ağırlıklı antrenmanda teknik direktör Ziya Doğan futbolculara gol çalışması yaptırdı. Çift kale maçta ayağına darbe alan kaleci Haluk antrenmanı tamamlayamadı ve tesislere geçerek tedavi gördü. 
Kartallar, dün de taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 pas çalışması ile devam etti. Daha sonra iki takıma ayrılan futbolcular çift kale maçta Samsunspor maçının taktiği ve tertibini denediler. Maç kıran kırana geçti. Antrenman, açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Konyaspor’un Samsunu yolculuğu yarın sabah başlayacak. Sabah kahvaltısından sonra Konya’dan ayrılacak olan yeşil-beyazlılar karayoluyla Samsun’a hareket edecek ve saat 15.30’de büyük samsun oteline giriş yapacaklar. Kartallar, Samsunspor maçı öncesi son çalışmayı ise yarın akşam saatlerinde Samsunspor tesislerinde yapacaklar. 
UFUKHAN: GOL SIKINTISI ÇEKİYORUZ
Konyaspor'un savunma oyuncusu Ufukhan Bayraktar, Samsunspor maçını kazanmaktan başka çareleri olmadığını söyledi. Ziya Doğan'ın takımın başına gelmesiyle oyun kalitesinin arttığına değinen Bayraktar, "Samsunspor maçı çok zor ve kazanmamız gereken bir maç olacak. Son haftalarda Ziya Doğan'ın gelmesiyle çok iyi oynuyoruz, takımda bir bütünleşme var. Saha içindeki çalışmamızı ve mücadelemizi herkes görüyor. Gol sıkıntısı çekiyoruz ama bundan sonraki haftalarda bu durumu da aşacağız. Karadeniz deplasmanları her zaman zordur, bu nedenle Samsun deplasmanı da zor geçecek. Biz yenmek için gideceğiz, onlarda bizi yenmek için uğraşacaklar. Kazanmaktan başka çaremiz yok. Son haftalara rahat girerek Play-off'lara kendimizi en iyi şekilde hazırlamak istiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.
Öte yandan Konyaspor yönetimi, işadamı Muzaffer Polat’a teşekkür etti. Yönetimin teşekkür mesajı şöyle: “Konyaspor'umuzun, Bank Asya 1.Lig'in 32.haftasında yapacağı Samsunspor karşılaşmasının deplasman masraflarını üstlenen Polat Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Polat'a kulübümüze vermiş olduğu destek ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.