Kartal İzmir seferinde

Kartal İzmir seferinde

Deplasmanda oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını tamamlayan Konyaspor, bugün İzmire gidiyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evine galibiyetle dönerek şampiyonluk yarışını son haftaya taşımak

Konyaspor’un İzmir yolculuğu bugün başlayacak. Ligin 33. haftasında, yarın Göztepe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takımda planlar galibiyet üzerine yapıldı. Konyaspor’da, önceki gün öğleden sonra Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katılırken, M. Abdullah Çoban takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı. Topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman çıkış koşuları ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular yarı sahada dönüşümlü olarak çift kale maç yaptı. Antrenmanda tüm futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkat çekti. Hafta başında yapılan antrenmanda ayağına darbe alan ve sakatlanarak antrenmanı terk eden kaptan Erdinç’in durumunun iyi olduğu ve Göztepe maçında takımdaki yerini alabileceği bildirildi. Dün de öğleden sonra teknik- taktik çalışması yapan Kartallar, bugün sabah İzmir’e giderek Movembik otelde kampa girecekler. Konyaspor’da, sarı kart cezalısı kaleci Pawelek’in yerine Ercümert kaleyi korurken, Robak’ın yerinde ise muhtemelen Serbay forma giyecek.
KONYASPOR’A PARA CEZASI 
Bank Asya 1.Lig’in 32. haftasında, içi sahada oynanan Adanaspor maçı sırasında ve sonrasında ki olaylar nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk edilen Konyaspor’a para cezası geldi. Kurul Konyaspor’a, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 10 bin  TL, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketten dolayı 4 bin 200 TL olmak üzere toplam 14 bin 200 TL para cezası verdi. PFDK, aynı müsabakada Konyaspor hakkında çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle yapılan sevkin isnat olunan ihlalin unsurlarının oluşmadığına karar vererek ceza tayinine yer olmadığını açıkladı. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Göztepe’ye ise, Bucaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu nedenle Göztepe ile Konyaspor arasında 6 Mayıs Pazar günü İzmir Atatürk stadyumunda yapılacak 33. hafta maçını sadece bayanlar ile 12 yaş altı erkek çocuklar izleyebilecek.
TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK
Adanaspor yenilgisiyle Süper Lig hedefini değil sadece bir maçı kaybettiklerini ve önemli bir avantajı değerlendiremediklerini belirten kaleci Ercüment Kafkasyalı, tek düşüncelerinin Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak olduğunu söyledi. “Adanaspor maçında elimizden büyük bir avantajı kaçırdık” sözleriyle değerlendirmesine başlayan Kafkasyalı “Ama hala değişen bir şey yok. Lider ile aramızda sadece 2 puanlık bir fark var. Göztepe maçını kazanıp haftaya Elazığspor maçıyla final yapacağız diye düşünüyorum. Bizim için çok önemli iki hafta. Göztepe maçı için hazırlıklarımız devam ediyor. Takım arkadaşlarımız her şeyin farkında. Elimize gelen fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek ve bunu Süper Lig’e yükselerek süslemek istiyoruz. Şu an ki tek düşüncemiz Göztepe maçını kazanmak” şeklinde konuştu.
Konyaspor’un içerisinde bulunduğu moral motivasyonu da değerlendiren Ercüment Kafkasyalı, “Tabiki Adanaspor maçını kaybettiğimiz için üzüldük. Süper Lig hedefimiz değil sadece bir maç kaybettik. Herkes her şeyin farkında. Moral motivasyonumuzda üst düzeyde. Moralimizi bozacak bir ey yok, aksine kazanacağımız çok şey var. Göztepe maçından inşallah 3 puanla ayrılarak yolumuza devam edeceğiz” dedi. Mariusz Pawelek’in sarı kart cezalısı olması nedeniyle Göztepe maçında kaleyi koruyacak olan kalecimiz Ercüment Kafkasyalı, “Önümde Pawelek gibi iyi bir kaleci var. Fırsat geldiği zaman tabi ki değerlendirmek istiyorum. Hepimiz Konyaspor’un başarısı için mücadele ediyoruz. Çıkıp elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye görüş belirtti.
GÖZTEPE-KONYA MAÇI GÖÇEK’İN
TFF 1. Lig’de 33. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Temsilcimiz Konyaspor’un yarın İzmir’de oynayacağı karşılaşmayı, Hüseyin Göçek yönetecek.  Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 33. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Bugün: 14.00 Kayseri Erciyesspor-Sakaryaspor: Ali Şükrü Beldüz Yarın: 14.00 Akhisar Belediyespor-Karşıyaka: Barış Şimşek 14.00 Boluspor-Çaykur Rizespor: Mustafa İlker Coşkun 14.00 Adanaspor-Kartalspor: Aytekin Durmaz 14.00 Giresunspor-İstanbul Güngörenspor: Çağatay Şahan 14.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Denizlispor: Murat Türker 14.00 Göztepe-Konyaspor: Hüseyin Göçek 14.00 Elazığspor-Bucaspor: İlker Meral  14.00 Kasımpaşa-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Kuddusi Müftüoğlu.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum