Kartal izine çıktı

Kartal izine çıktı

Torku Konyaspor’da Antalya kampı bitti ve futbolculara iki gün izin verildi. Yeşil-beyazlı taktımda antrenmanlara Pazartesi günü yeniden başlanacak.

Torku Konyaspor’da Antalya kampı bitti ve futbolculara iki gün izin verildi. Yeşil-beyazlı taktımda antrenmanlara Pazartesi günü yeniden başlanacak. Devre arası nedeniyle bir haftalık izinden sonra Antalya Belek’te toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Torku Konyaspor’da 12 günlük Papilion otkel kampı dün tamamlandı.  

Kamp boyunca kondisyon, dayanaklılık, kuvvet ve teknik-taktik çalışmalara yapan Kartallar oynadıkları 4 özel maçta sergiledikleri performansla ikinci yarı öncesi ümit verdiler. Kartallar, Belek kampında yaptıkları maçlarda Konya Anadolu Selçukluspor’u ve Azerbaycan’ın Qabala takımını yendi, Erciyesspor ile berabere kaldı. Temsilcimiz dün de   Almanya  Bundesliga 2 takımlarından MSV Duisburg ile Papillon Sports Centerde karşı karşıya geldi.

Torku Konyaspor’da Duisburg maçından sonra futbolculara iki gün izin verildi. Kartallar, ligin ikinci yarısının ilik haftasında, 27 Ocak Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maçın hazırlıklarına 20 Ocak Pazartesi günü başlayacaklar.

SON MAÇ BERABERE BİTTİ

Torku Konyaspor, 12 gün süren Antalya devre arası kampının dördüncü ve son hazırlık maçında Almanya3.lig takımlarından MSV Duisburg ile ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 berabere kaldı. Maçta İtandje (dk.79 Ahmet Sabri), Tolga (dk.63 Ömer Esenkaya), Vukovic (dk.56 Erdinç), Selim Ay (dk.46 Elvis Kokalovic), Ergün Teber (dk.58 Mehmet Uslu), Kibong Mbamba (dk.56 Yunus Emre Yalçın), Recep Aydın, Tomas Borek (dk.56 Abala) (dk.76 Muhammet Yürükuslu), Hasan Kabze (dk.46 Mehmet Güven), Alexander Hleb (dk.60 Ahmet Karaman), Thorvaldsson kadrosuyla mücadele veren takımımız 6.dakikada Hasan Kabze'nin serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçerken, 40.dakikada Tsourakis'in golüne engel olamadı ve mücadele 1-1 berabere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.