Kartal iş başı yapıyor

Kartal iş başı yapıyor

Bank Asya şampiyonluğunun tadını çıkaran Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları start alıyor. Teknik adam Doğan’ın vereceği rapora göre transferi şekillendirecek olan yeşil-beyazlılar, bugün kolları sıvıyor

Konyaspor’da, genel kurul ve transfer çalışmaları bugünden itibaren başlatılacak. Başkan Bahattin Karapınar, mevcut yöneticiler veya yönetime almak istediği isimlerle bugünden itibaren görüşmelere başlayacak. Transferde ise teknik direktör Ziya Doğan’ın vereceği rapor değerlendirilerek çalışmalar başlatılacak.

YÖNETİME GÜÇLÜ İSİMLER
Başkan Bahattin Karapınar’ın yaptığı açıklamaya göre, yeni yönetim kurulu muhtemelen 15 kişiden oluşacak ve Konyaspor’u temsil edebilecek, vizyonu geniş ve ekonomik gücü bulunan kişiler yeni dönem yönetim kurulunda görev alacak. Dün İstanbul’a giden Karapınar, 2 Haziran’da Antalya’da 15 gün sürecek teknik direktör seminerine katılacak olan Ziya Doğan ile Antalya’da bir araya gelecek.
İÇ TRANSFER ÖN PLANDA
Yeşil-beyazlı yönetime yakın çevrelerden alınan bilgilere göre, iç transferde mevcut kadrodan kaleci Haluk ile birlikte Görkem, Volkan, Erdal, Da Silva, Eser, Ramazan, Uğur Yanıkdemir, Ufukhan’ın kalması planlanıyor. Ayrıca, A-2 takımından da 5 futbolcu yeni sezon kadrosuna dahil edilecek.  Konyaspor’da, hocanın raporu da göz önünde bulundurularak iç transfere kesin şekil verilecek. İç transferin tamamlanmasının ardından dış transfere çalışmalarına başlanılacak. Konyaspor yönetici ve teknik adamlarının yeni sezon için en az 10 futbolcu transfer etmeyi düşündükleri ileri sürüldü. Bunlarında 5-6’sı yabancı olacak.
ŞEKERSPOR İLE İŞ BİRLİĞİ
Konyaspor ile 2. ligde yer alan Şekerspor arasında ilişkiler yeni dönemde daha da geliştirilecek. Panco Birlik Genel Başkanı Recep Konuk ile Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar arasında bu konuda görüş birliği sağlandığı öğrenildi. Bilindiği gibi Konyaspor’a bu sezonda ene çok maddi desteği Recep Konuk yapmıştı..  
BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLANDI
Konyaspor yönetim kurulu, Hatay’da şehit olan askerler için başsağlığı mesajı yayınladı.. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle. “Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde Deniz Üs Komutanlığı’na bağlı İkmal Destek Komutanlığı'na yapılan ve 6 askerimizin şehit olduğu,11 askerimizin yaralandığı hain terör saldırısını şiddetle lanetliyoruz. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, başta Türk Silahlı Kuvvetleri ve kederli aileler olmak üzere milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz.”
MERHUM TARAFTARLAR UNUTULMADI
Konyaspor yönetim kurulu yazılı bir açıklama yaparak şampiyonluğu merhum taraftarlara ithaf etti. Konyaspor’un resmi internet sitesinden yayınlanan mesaj şöyle: “2009-2010 sezonu sonunda Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu maçlarını 7 puanla lider tamamlayan ve şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Konyaspor’un elde ettiği bu başarıyı, içlerindeki Konyaspor sevgisi hiçbir zaman eksik olmayan ve bunu her fırsatta dile getiren, Mart ayı içerisinde geçirdikleri trafik kazaları sonucu hayatlarını kaybeden taraftarlarımız Soner Harmankaya ve Emre Can Önal’a ithaf ediyor ve kendilerine bir kez daha rahmet diliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.