Kartal hırs küpü

Kartal hırs küpü

Haftayı dinlenerek geçirecek olan Konyaspor, önümüzdeki hafta oynanacak Boluspor maçının hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar dün çift antrenman yaptı. Takımda moraller iyi

Konyaspor'da, futbolculara Hacettepe maçının ardından verilen üç günlük izin sona erdi ve Boluspor ile 22 Kasım Pazar günü Konya'da oynanacak 13. hafta karşılaşmasının hazırlıkları önceki akşam başladı. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde saat 18:00'de başlayan antrenmana izinli olan Erdal Kılıçaslan, Eser Yağmur ve Umut Kekilli ile birlikte hasta olan Recep Öztürk katılmadı. Yağmur altında düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda oyuncularımız daha sonra gruplar halinde koşu çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenman açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kartallar; Boluspor maçının hazırlıklarını dün de çift antrenmanla sürdürdü. Güne iki grup halinde kondisyon salonunda yapılan çalışmayla başlayan yeşil-beyazlılar’ın dün sabahki antrenmanına izinli olan Erdal Kılıçaslan ile hasta olan Recep Öztürk, Ömer Hacısalihoğlu ve Branimir Poljac katılmadı. Abdülvahit Karacabey, Volkan Koçaloğlu, Alper Kalemci, Dursun Karatay, Eray Birniçan, Haluk Tanrıseven, Muhammed Yürükuslu, Nazmi Terzioğlu, Recep Aydın, Serhat Akyüz, Uğur Akdemir, Uğur Yanıkdemir, Umut Kekilli, Volkan Fındıklı, Yusuf Kurtuluş, Ufukhan Bayraktar, Oğuz Özden ve Zafer Demir, Mehmet Ayaz, Tayfun Türkmen, Eser Yağmur, Ferdi Başoda, Görkem Görk, Mehmet Şen, Ramazan Kahya, Kaue Da Silva'dan oluşan iki ayrı grup antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Kondisyon salonunda yapılan yaklaşık 45 dakikalık çalışmayla devam eden antrenmanı, sahada yapılan çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile tamamladı. Konyaspor’da günün ikinci çalışması ise dün akşam Tatlıcak tesislerinde teknik-taktik olarak gerçekleştirildi. Kartallar bugün de kondisyon ve teknik-taktik çalışması yapacaklar.
KARAPINAR: KAYACIK’A TAŞINACAĞIZ
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Türkiye'nin en önemli tesislerinden biri olan Kayacık Tesisleri'nin tefrişatının ve gerekli düzenlemelerinin en kısa sürede tamamlanmasının ardından takımın buraya taşınacağını belirtti. Aylar önce bitmesine rağmen bir türlü faydalanılamayan Kayacık Tesisleri konusunda bir açıklama yapan Bahattim Karapınar, eksiklerinin giderilmesinin ardından en kısa sürede buraya taşınılacağını söyledi. Karapınar, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Kayacık Tesisleri, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Bey'in Konya sporuna kazandırdığı çok büyük ve önemli bir tesis. Konyaspor, şu ana kadar orayı değerlendirmenin bir fırsatını bulamamıştı. Yönetimiz seçildikten sonra Belediye Başkanımızla bu konuda gerekli görüşmeleri yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek'in de ısrarıyla çok yakın bir zamanda bu tesise geçilecek. Tesisin tefrişatı ve düzenlenmesi en kısa sürede tamamlanacak ve takımımızı oraya taşıyacağız. Belki Türkiye'nin en önemli spor tesislerinden biri. Ama şu anki haliyle kamuoyundan uzak bir durumu söz konusu. Çok yakın bir zamanda bu tesisimizi canlandıracağız. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek'in kazandırmış olduğu bu tesisi kamuoyuna sunacağız. Konyaspor futbol takımı, bu tesislerden çok faydalanacaktır. Şampiyonluğa giden yolda Kayacık Tesislerimizin katkısının çok olacağına inanıyoruz. İnşallah en kısa sürede Kayacık Tesislerimizi canlandırarak Konya ve Türk sporuna kazandıracağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.