Kartal hazır

Kartal hazır

Yarın Akhisar Belediye Gençlik Spor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor, bu maçın son çalışmasını yaparak kampa girecek. Rize maçında arka adalesine darbe alan Ali Turan'ın MR'ı çekildi. Bu oyuncu takımdaki yerini alabilecek

Torku Konyaspor’da, Akhisar maçının hazırlıkları bugün tamamlanacak. Futbolcular akşam da tesislerde kampa alınacak. Akhisar ve Kayserispor maçları için tek bilet uygulaması gerçekleştirilecek. Pazar akşamı, ligin rahat takımlarından Akhisar Belediye Gençlik Spor’u konuk edecek olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla yapıldı.  Dün, basın ve taraftarlara kapalı olarak pas ve taktik çalışma gerçekleştiren Kartallar, bugün de basın ve taraftarlara kapalı olarak yapacakları antrenmanla hazırlıkları tamamlayacaklar. Akşamda kampa girecekler.

Torku Konyaspor’da, Akhisar maçı öncesi sakat ve cezalı futbolcu yok. Rize’de adalesine darbe alan ve ağrıları bulunan Ali Turan’ın MR’ı çekildi. Önemli bir durumu olmadığı bildirilen Ali büyük bir olasılıkla  takımdaki yerini alacak.

Yeşil-beyazlı takımda planlar galibiyet üzerine yapıldı. Yönetici, teknik adam ve futbolcular 3 puanda birleşti. Torku Konyaspor, yarın taraftarlarının vereceği destekle Akhisar’ı yenmesi halinde puanını 37’ye yükseltecek ve daha da rahatlayacak.
Bu arada, Akhisar maçının biletleri dünden itibarın biletx’den satışa çıkartıldı.. Konyaspor yönetim kurulunun aldığı kararla, Akhisar ve Kayserispor maçları için özel bilet uygulaması gerçekleştirilecek. Dahası, kombine bilet uygulaması yapılacak. Buna göre, taraftarlar Akhisar maçında alacakları biletlerini Kayserispor maçında da kullanabilecekler. İki maçlık kombine bilet  fiyatları ise; kapalı tribün 50, maraton tribün 15, eski yeşil ve kale arkası tribünler 5, yeni yeşil tribün bilet ücretleri de 10 TL olarak belirlendi. Konuk takım taraftarları için bilet fiyatları, tek maçlık 10 TL olarak açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.