Kartal, gurbette güç topluyor

Kartal, gurbette güç topluyor

Konyaspor’da, lig hazırlıkları Avusturya’da yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürüyor.

Yeşil-beyazlılar önceki akşam Avusturya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Polonya 1. Lig ekiplerinden Polonia Warsava ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta 1-0 geriye düşen Konyaspor’un beraberlik golü 65. dakikada penaltıdan Montano'dan gelirken, Borek'in bir topu direkten döndü.

WRSAVA MAÇINDA GÖRÜNTÜ İYİ
Avusturya’nın Lindabrunn kasabasında bulunan Sportschule Lindabrunn otelde kamp yapan ve Kartallar, Polonia Wrsava ile yaptıkları maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattı. Karşılaşmanın 46. dakikasında Adrian’ın golüyle 1-0 yenik duruma düşen yeşil-beyazlılar, 64.dakikada Aykut'un düşürülmesiyle kazanılan penaltı atışını Montano’nun gole çevirmesiyle durumu 1-1 yaptı..  Konyaspor, maçın ikinci yarısında sergilediği futbolla beğenildi.  Konyaspor’un, 74. dakikada Borek ile bir şutu da direkten döndü. Mac karşılıklı gollerle 1-1sona erdi.  Konyaspor, Polonia Wrsava karşısında şu kadrolarla mücadele etti. 
KONYASPOR (1.DEVRE): Gökhan, Hakan, Troest, Kere, Ramazan, Burak, Serkan, Adnan, Dockal, Veli, Erdal.
KONYASPOR (2.DEVRE): Vukovic, Ufukhan, Troest (Erdinç), Kere, Montano, Ramazan (Emrah), Adnan, Dockal (Ali Dere), Burak, Veli (Aykut), Erdal (Eser)
Konyaspor’da, lig hazırlıkları dün de sabah ve öğleden sonra yapılan kondisyon ve teknik-taktik antrenmanlarıyla devam etti. Bugün de çift çalışma yapacak olan yeşi-beyazlılar, Avusturya kamplında ikinci hazırlık maçını 23 Temmuz Cuma günü (yarın) Macaristan 1. lig ekiplerinden Ferencvaros ile Györ kentinde yapacak.
ÜÇ YENİ TRANSFER YAPILACAK
Avusturya kampında bulunan Başkan bahattin Karapınar, takımı değerlendirdi ve transfer hakkında açıklamalar yaptı. Avusturya kampında çalışmaların çok iyi gitiğini belirten Başkan Karapınar, transferle ilgili olarak şunları söyledi. “Kamp ortamımız çok iyi. Eksik olan ve transferi için gayret gösterdiğimiz birkaç mevkii dışında takım olarak iyi durumdayız. Yakın zamanda forvete yapacağımız transferlerle takımımız daha da güçlenecek. Hedeflerimizden birisi bu yıl ligde kalıcı olabilmek. Süper Lig'e yakışacak ve Süper Lig kalitesini yakalayacak bir Konyaspor'u oluşturabilme adına kadromuzu şekillendirdik. Yaptığımız transferlerde en az 2-3 yıllık imzalar atarak önümüzdeki yılların Konyaspor'un da iskeleti meydana getirmeye çalışıyoruz. Kadroyu şişirmek adına transferler değil, sadece eksik görülen mevkilerimizi güçlendirme adına yaptığımız transfer çalışmalarının da sonuna geldik. Kadromuza en az 3 oyuncu daha dahil edeceğiz ve ardından transferi kapatacağız..”
BAŞKAN, TAKIMI DEĞERLENDİRDİ
Yaptıkları  transferlerle hedeflerinin bu yıl Süper Ligde kalıcı olabilmek olduğunu belirten Başkan Bahattin Karapınar, sözlerini şöyle sürdürdü. “Konyaspor olarak, süper Lig'de önümüzdeki senelerde daha önemli hedefler peşinde koşan bir kulübe yakışır hedefleri belirlemek amacındayız. Konyaspor'u, Konya'yı temsil eden en büyük ve en önemli marka haline getireceğiz.. Daha önce de belirttiğimiz gibi bu yıl Konyaspor'a bütün alanlarda kaliteyi getirmeye çalışıyoruz. Hem yönetim, hem teknik heyet hem de oyuncu grubu olarak Süper Lig'in en kaliteli ekiplerinden biri olmak amacındayız. Bu yıl özellikle alacağımız başarılı sonuçlar Konyaspor'un geleceğini hazırlayacaktır.."
KOMBİNE BİLET DESTEĞİ İSTENDİ
Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, halen satışına devam edilen sezonluk kombine kartlara taraftarların daha fazla ilgi göstermesini beklediklerini belirtti. Başkan açıklamasını şöyle sürdürdü.  "Yapmış olduğumuz transferlere bütün Konya şehrinin ve taraftarlarımızın katkısının olması gerekir. Alınacak her kombine kart Konyaspor'un geleceğini hazırlamakta yapılanlara bir katkıdır. Sezonluk kombine kart satışlarını yönetim kurulu olarak oldukça önemsiyoruz. İlginin daha da artacağına da inanıyoruz.." Başkan Karapınar, Avusturya kampının ardından Konya'ya dönüşte takım ve yeni transferlerin spor kamuoyuna tanıtacaklarını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.