Kartal 'Gün' görecek

Kartal 'Gün' görecek

Yarın deplasmanda Güngörenspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda hedef galibiyet olarak belirlendi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, bu sabah tarifeli uçakla İstanbula gidecek

Konyaspor’da, Güngörenspor maçının hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. İstanbul’da, Cumartesi günü Güngörenspor ile oynayacağı 27.hafta maçı hazırlıklarına Salı günü, bir günlük izinin ardından başlayan yeşil-beyazlıların önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana Erdinç Yavuz dışında tüm oyuncular katıldı. Pas çalışması ve hücum organizasyonları üzerine bir çalışma gerçekleştirilen antrenman çift kale maçla sona erdi.

Kartallar, dün de tesislerde taktik ağırlık bir çalışma daha yaparak Konya’daki hazırlıkları tamamladılar. Konyaspor’da İstanbul seferi bu sabah başlayacak. Tarifeli uçakla İstanbul’a gidecek olan temsilcimiz Merter’de ki Green Park otelde kampa girecek. Yeşil-beyazlılar, sona çalışmayı muhtemelen öğleden sonra Güngören tesislerinde yaparak dinlenmeye çekilecekler.

Konyaspor’da sarı kart cezalısı Erdinç dışında eksik yok. Bu futbolcunun yerinde muhtemelen Abdülkadir Bardakçı forma giyecek. Hedef, Güngören’i yenerek üst sıralarda yer alan Elazığspor, Kasımpaşa ve Akhisar’ın puan kaybetmesini beklemek. Konyaspor’da, 4 futbolcu 3’er sarı kartla ceza barajında bulunuyor. Erdinç, Güngören maçında oynamayarak cezasını tamamlarken, kaleci Pawelek ile birlikte Selim, Robak ve Muhammet ise Güngören maçına 3’er sarı kartla çıkacaklar. Kartal’da ayrıca, Perez, Ali Dere, Gökhan, Serkan, Tolga, Ercüment ve Abdullah’ın ise 2’şer sarı kartı bulunuyor.

SELİM: HEDEFİMİZ YENİ BİR SERİ

Konyaspor’un savunma oyuncularından Selim Ay, Çaykur Rizespor karşısında alınan yenilgiyi bir yol kazası olarak gördüklerini ve tek düşüncelerinin kalan 8 maçı en iyi sonuçlarla tamamlayarak Konyaspor'u hak ettiği yere taşımak olduğunu söyledi. Açıklamasına  ‘Çaykur Rizespor maçında alınan yenilgiyi bir kaza olarak görüyoruz’ sözleriyle başlayan Selim Ay, “Gerçekten iyi hazırlanmıştık. İyi de oynamamıza ve pozisyonlara girmemize rağmen kazanamadık. Geriye dönüp baktığımızda çok da kötü bir performans sergilediğimiz söylenemez. 8 maçta sadece 2 yenilgi 6 galibiyet aldık. Önümüzde 8 final maçı kaldı. İstanbul Güngörenspor maçından galibiyetle ayrılarak yeni bir galibiyet serisi başlatacağımıza inanıyorum. Bunun için de elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” dedi. Selim, Çaykur Rizespor maçında tribünleri doldurarak kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür etti ve “Onlara galibiyet hediye edemedik. Ama olsun. Onlar destek vermeye devam etsinler. İnşallah sezon sonunda Konyaspor'u hak ettiği yere getirerek onlara en güzel hediyeyi vereceğimize inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.