Kartal Göztepeye bileniyor

Kartal Göztepeye bileniyor

Konyaspor, Pazar günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladı.

Konyaspor, Pazar günü oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladı. Başkan Yardımcısı Günbaş ve teknik adam Özdemir, sol gözünü kaybeden taraftar Mehmet Öysal’ı ziyaret etti

 

Konyaspor’da, Pazar günü İzmir deplasmanında Göztepe ile oynanacak maçın hazırlıkları dün başladı. Bir günlük izinin ardından haftanın ilk çalışmasını dün öğleden sonra yapan Kartallar, hazırlıkları hafta boyunca tesislerde sürdürecekler ve İzmir’e muhtemelen Cumartesi günü sabah gidecekler. Adanaspor yenilgisiyle Süper lig umudunu son iki haftaya taşıyan Konyaspor’da hedef, kalan iki maçta Göztepe ve Elazığspor’u yenerek rakiplerin puan kaybetmesini beklemek. Konyaspor yöneticileri, Adanaspor yenilgisiyle şansı zora soktuklarını, ancak umutlarını kaybetmediklerini belirttiler ve teknik kadro ve futbolculara güvendiklerini, zoru başararak Süperi lige çıkacaklarını sözlerine eklediler. 

Konyaspor’da, Pazar günü saat 14.00’de başlayacak Göztepe maçında sarı kart cezalısı kaleci Pawelek ve forvet oyuncusu Robak forma giyemeyecek. Adana maçı kadrosunda yer alamayan ve sarı kart cezasını tamamlayan Selim ve Perez ise takımdaki yerlerini alacaklar. Ligde, iç sahada oynadığı son 4 maçta; Rizespor ve Adanaspor’a yenilen, Giresun ve Akhisar ile de berabere kalarak 10 puan kaybeden Konyaspor, deplasmanda ise daha iyi bir grafik çizdi. Kartallar, dış sahada yaptıkları maçlarda; Karşıyaka, Güngörenspor, Boluspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u yenerek zirveye tutundular. Konyaspor, 8 haftalık dönemde 8 gol attığı ve kalesinde ise 7 gol gördü. Bank Asya 1. ligde, 33. hafta maçları biri dışında Pazar günü oynanacak ve karşılaşmalar saat 14.00’de başlayacak. Zirvede yer alan rakiplerimiz haftayı iç sahada yapacakları maçlarla geçirecekler. Buna göre; Elazığspor-Bucaspor, Akhisar-Karşıyaka ve Kasımpaşa ise Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek. Rizespor ise Bolu deplasmanına çıkacak. İlk 6 mücadelesi veren Adanaspor’un rakibi, Kartalspor.

KONYASPOR’DAN ÖYSAL’A MORAL

Konyaspor Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ve teknik direktör Osman Özdemir, Konyaspor-Adanaspor maçında atılan musluk yüzünden sol gözünü kaybeden taraftar Mehmet Öysal’ı hastanede ziyaret etti. Günbaş ve Özdemir, Pazar günü oynanan karşılaşmanın devre arasında Adanaspor tribünlerinden atılan musluğun gözüne isabet etmesi sonucunda yaralanan ve tedavi altına alındığı hastanede yapılan operasyonun ardından sol gözü alınan 25 yaşındaki Mehmet Öysal’ı ameliyat sonrasında Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’ndeki odasında ziyaret etti.

Konyaspor Kulübünün resmi internet sitesinden duyurulan ziyaret haberinde, Günbaş ve teknik direktör Özdemir’in 25 yaşındaki genç taraftara geçmiş olsun dileklerini ilettikleri bildirildi. Futbolun spor olduğunu anlamayan ve kendisine taraftar kimliği yakıştırılan caniler yüzünden genç yaşta bir insanın hayatının karardığını ifade eden teknik direktör Osman Özdemir, “Bunu yapanlar mutlaka yakalanıp, cezalandırılacaklar. Ama bu Mehmet kardeşimizin gözünün geri gelmesini sağlayamayacak. Artık sahalarda böyle olayların bir daha yaşanmaması tek dileğimiz. Mehmet kardeşimiz yaşadığı üzücü olaya rağmen yaşam dolu bir insan. Bu kötü günleri de umarım atlatır” dedi.

Altyapıdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Günbaş ise yaşanılan olayın son derece üzücü bir durum olduğuna işaret ederek, acıların hafifletilmesi adına bu duruma sebebiyet veren kişi ya da kişilerin bir an önce yakalanarak cezalandırılması gerektiğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mehmet Öysal ise, “Bir anlık gelişen olaylar sonucunda böyle bir durum ile karşılaştık. Devre arasında olaylar çıkmıştı. Bakmak için kafamı çevirdiğimde gözüme musluk isabet etti. Ardından hastaneye geldik. Ancak doktorlar yapılacak bir durumun olmadığını ve gözümün görme yetisini kaybettiğini söylediler. Ameliyatla gözüm alındı. Yaşanmaması gereken bir olay, ama olmadı. Tek isteğim sorumluların yakalanarak cezalandırılması ve bir daha böyle bir olayın yaşanmaması” diye konuştu. Ziyaret sonrasında Mehmet Öysal’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Günbaş ve teknik direktör Özdemir, taraftara Konyaspor forması hediye etti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.