Kartal galibiyete kilitli

Kartal galibiyete kilitli

Konyaspor, Pazar günü oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Lig şansını Play-Offta arayacak olan temsilcimiz evinde kazanmak istiyor

Konyaspor, Pazar günü oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Süper Lig şansını Play-Off’ta arayacak olan temsilcimiz evinde kazanmak istiyor. Play-Off maçları önümüzdeki hafta oynanacak

 

Ligde son maçını Pazar günü, lider Elazığspor ile oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Süper lige çıkma umutlarını Play-Off maçlarına taşıyan yeşil-beyazlı takımda, önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışma pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra çift kale maç yapan futbolcular, açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Antrenmanı bazı yöneticilerde izleyerek futbolcuları yalnız bırakmadı. Dün de tam takım halinde teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, bugün taktik çalışacaklar ve hazırlıkları yarın ter idmanıyla tamamlayarak dinlenmeye çekilecekler. Konyaspor’da, bu maç öncesi sarı kart cezalısı Muhammet dışında eksik yok.

PLAY-OFF HAFTAYA BAŞLAYACAK

Bank Asya 1. ligde son hafta maçlarının 4’ü Cumartesi, 5’i ise Pazar günü oynanacak. Pazar günü yapılacak maçlar sonunda, Süper lige çıkacak 2. takımla birlikte ligde ilk 6 sıra belirlenecek. 3 ve 6. sıralar arasında yer alacak takımlar Play-Off maçları oynayacaklar ve süper lige yükselecek 3. takımda belirlenecek. Bu karşılaşmaların ise önümüzdeki hafta Perşembe, Pazar v e biri sonraki hafta Çarşamba günü oynatılması planlanmakta. Dahası, 9 gün içerisinde karşılaşmalar tamamlanacak ve Konyaspor’un kaderi belirlenecek.  Temsilcimizin Play-Off’ta ki rakibi büyük bir olasılıkla Kasımpaşa olacak. 

FEYYAZ İDDİALI KONUŞTU

Konyaspor’un genç futbolcusu Feyyaz Belen, sadece ilk 2’den Süper Lig’e çıkma şansını kaybettiklerini Süper Lig iddialarının devam ettiğini belirtti. Play-Off’a tam anlamıyla konsantre olup Süper Lig hedefine bu maçlar sonunda ulaşacaklarına inandığını söyleyen Feyyaz, umut verdi.  “İlk 2 iddiamızı kaybettik ama Süper Lig iddiamız halen devam ediyor” diyen Feyyaz açıklamasını şöyle sürdürdü. “Konyaspor’u Play-Off’tan da olsa hak ettiği Süper Lig’e taşıma adına bundan sonra tüm gayretimizi sarf edeceğiz. Unutulmamalı ki bu takım iki sene öncede böyle bir durumda favori gösterilen kulüpleri geride bırakarak adını Süper Lig’e yazdırmıştı. Son maçımıza Süper Lig’i garantileyen Elazığspor karşısında sahamızda çıkacağız. Rakip kim olursa olsun bizim için her maç bir tecrübe. Elazığspor maçını en iyi sonuçla kapatarak Play-Off maçları öncesinde moral bulmak istiyoruz.”

KONYASPOR-ELAZIĞSPOR MAÇI BARIŞ ŞİMŞEK’İN

TFF 1. Lig’de 34. ve normal sezonun son hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un lider Elazığspor ile oynayacağı maçı Barış Şimşek yönetecek. Ayrıca Konyalı hakem Deniz Çoban, Sakaryaspor Giresunspor maçını yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, geçen hafta mutlu sona ulaşan Elazığspor’un ardından, gelecek sezon Süper Lig’de doğrudan yer alacak ikinci takımın belirleneceği Çaykur Rizespor ile Akhisar Belediyespor arasındaki önemli maçta hakem Özgür Yankaya görev yapacak. TFF 1. Lig’de 34. hafta maçlarında görevli hakemler şunlar: Yarın: 14.00 Denizlispor-Adanaspor: Mete Kalkavan 14.00 İstanbul Güngörenspor-Boluspor: Ercan Hellaç 16.00 Sakaryaspor-Giresunspor: Deniz Çoban 16.00 Karşıyaka-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Kuddusi Müftüoğlu 13 Mayıs Pazar: 14.00 TKİ Tavşanlı Linyitspor-Kayseri Erciyesspor: Murat Türker 14.00 Kartalspor-Göztepe: Zafer Demir 16.00 Çaykur Rizespor-Akhisar Belediyespor: Özgür Yankaya 16.00 Konyaspor-Elazığspor: Barış Şimşek 16.00 Bucaspor-Kasımpaşa: Halis Özkahya.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.