Kartal dört koldan

Kartal dört koldan

Konyasporda hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Konyaspor’da hazırlıklar yoğun bir şekilde devam ediyor. Ahmet Şan başkanlığında yönetim transfer için, Hüsnü Özkara patronluğunda  futbolcular ise yeni sezon çalışmalarını sürdürüyorlar.

Konyaspor’da lig hazırlıkları Tatlıcak M: Tevfik lav tesislerinde yapılan çalışmalarla devam ediyor. Yeni transferlerden Neca ve Semihi dün akşam Konya’ya gelecekti. Robak ise arılmak istemesi halinde kendisine yardımcı olunacak. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerde teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde gerçekleştirilen antrenman da pas, top tekniğine dayalı yarıda sahada pas çalışması yapıldı.  Kaleciler ise, antrenmanın son bölümünde kaleci antrenörü Atilla Uzuncan yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptı.Kartallar, dün sabah ise, vücut ağırlığı ile yapılan kuvvet çalışması (Core Training) ve Aerob dayanıklılık çalışması gerçekleştirdiler. Akşam da kondisyon ve teknik çalışma yapan Konyaspor’da hazırlıklar 10 Temmuz’a kadar tesislerde günde çift antrenmanla devam edecek.

Konyaspor’da transfer çalışmaları da sürüyor.. Dış transferde anlaşma sağlanan ve diğer futbolcularla birlikte toplu imza attırılacak olan Portekizli futbolcu Neca ile Kayserispor’dan alınan Semih dün akşam Konya’ya gelerek takıma katılacaklardı. Her iki futbolcunun da bugün sabah antrenmanına çıkacakları bildirildi.  Konyaspor’da sözleşmesi devam eden ve takımda kalması istenilen forvet oyuncusu Robak’a uçak bileti gönderildi.. Robak kalmak istemesi halinde yeni sezonda da Konyaspor formasını giyecek. Aksi halde bonservis ücretini getirerek süperi ligden bir takıma verilecek.

Öte yandan, Konyaspor ve Anadolu Selçukluspor takımlarında 19 Temmuz’da yapılacak olağanüstü genel kurulla ilgili çalışmalarda sürdürülüyor..  Anadolu Selçukluspor’da Başkanlık için Fatih Yılmaz’ın ismi geçiyor. Yönetime girecek 7 kişinin daha önce belli olduğu, bunlara son olarak Erol Aslan ve Mehmet Genç’in eklendiği öğrenildi. Bilindiği gibi Anadolu Selçukspor’ teknik sorumluluğu için Salih Eken’in ismi ön planda yer alıyor.

KARTAL 30 FUTBOLCUYLA BAŞLADI

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, yaptığı açıklamada, 30 kişilik kadroyla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi. Teknik Direktör Hüsnü Özkara'nın direktifleri doğrultusunda güzel bir başlangıç yaptıklarını anlatan Öten, transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Gençlerden oluşan kadroya iddialı takviyeler yaptıklarını vurgulayan Öten, şunları kaydetti: “Çalışmalarımız sonucunda eski futbolcumuz Neca'yı (Joao Alexandre Duarte Fernandes) transfer ettik. 2007-2008 sezonunda takımımızda 31 maçta forma giyip, 8 gol atmıştı. İyi bir transfer yaptık. Ayrıca Kayserispor'dan genç oyuncu Semih Aydilek ile Anadolu Selçukluspor'dan Ömer Ali Şahiner, İshak Çakmak ve Bilal Aziz Özer, Kayseri Erciyesspor'dan da Emrullah Şalk'ı kadromuza kattık. Bu futbolcularla önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.