Kartal Davraz'da

Kartal Davraz'da

Torku Konyaspor’da Isparta Davraz kampı başladı. Yeşil-beyazlılar, Davraz kampının ardından Hollanda’ya gidecek ve yeni sezon çalışmalarına buralarda devam edecek. Aksoy, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi

Yeni sezona hem güçlü bir kadro ile girmenin hem de sorunsuz başlamanının çabasını gösteren Torku Konyaspor’da, Konya’da yapılan 1. dönem hazırlıkları tamamlandı ve yeşil-beyazlı temsilcimizin Davraz kampı da başladı. Dün karayoluyla Isparta Davraz'a giden yeşil-beyazlı temsilcimiz, buradaki ilk çalışmasını saat 18.00'de yaptı. Birinci etap çalışmalarını şehrimizde yapan yeşil-beyazılar, ikinci etap çalışmalarını Isparta Davraz'da gerçekleştirecek, daha sonra ise Hollanda'ya gidecekler.  Torku Konyaspor'un Davras kampı 8 gün sürecek. Konya’daki çalışmalarda yer almayan yeşil-beyazlı ekibin Belaruslu yıldızı Hleb ise dün Davraz'a gelerek takımla birlikte çalışmalara bugünden itibaren başlayacak.

AKSOY: BOŞ DURMUYORUZ

Torku Konyaspor’da dış transfer çalışmaları hafta sonuna kadar yoğunu bir tempoda sürdürülecek. Yeşil-beyazlı ekibin başkan yardımcısı ve futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, bir kaleci, bir forvet ve birde sol kanat oyuncusu almanın çabasını gösterdiklerini söyledi. Kaleci konusunda Ertuğrul'dan haber beklediklerini söyleyen Aksoy, forvet olarak Martins'i düşündüklerini söyledi. Aksoy, takımla ve transferlerle ilgili şunları söyledi:

“Biz iyi bir takım yapmanın gayretini gösteriyoruz. Kaleci konusunda sıkıntımız yok. Ertuğrul'dan haber bekliyoruz. Ertuğrul olmazsa yabancı bir kaleciye yöneleceğiz. Bizim için forvet ve sol kanat oyuncusu daha önemli. Takımın bu iki eksiğini gidermenin çabasını gösteriyoruz. Ancak, herkes rahat olsun, biz yönetim olarak beğenilen, alkışlanan bir takım kurmanın çabasını veriyoruz. Djalma ile de ilgileniyoruz. Şartlar uygun olursa bu oyuncuyu kadromuza katmak isteriz. Kendisiyle sürekli irtibat halindeyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.