Kartal bugün uçuyor

Kartal bugün uçuyor

Pazar günü deplasmanda Giresunspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte cezalı Yusuf bu maçta forma giyemeyecek. Poljak ve Görkem kadroda

Pazar günü, Giresunspor ile deplasmanda zor bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Çarşamba gününü çift antrenmanla geçiren Kartallar, dün de taktik ağırlıklı biri çalışma yaparak Giresunspor maçının provasını gerçekleştirdi. Konyaspor’da, Konya’daki son çalışma bu sabah Tatlıcak tesislerinde yapılacak ve takım öğle yemeğinden sonra otobüsle Ankara’ya, oradan da Uçakla Çarşamba’ya uçacak. Buradan karayoluyla Ordu'ya geçecek olan yeşil-beyazlılar, Balıktaşı Otelde kampa girecekler.

Konyaspor, Giresunspor maçı için son çalışmasını Cumartesi günü (yarın) Orduspor Vali Kemal Yazıcıoğlu tesislerinde yapacak ve maç günü Giresun'a geçecek. Kartallar, Pazar günü saat 13.30'da Giresun Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın ardından karayoluyla Çarşamba'ya geçecek ve buradan THY'na ait tarifeli uçakla önce Ankara'ya, oradan da karayolu ile Konya'ya dönecek.
Konyaspor’da sakat olan Koray ile 4 sarı kart cezalısı Yusuf Giresun maçının kadrosunda yer alamayacak. Cezasını tamamlayan Görkem ve Poljac ise büyük bir aksilik olmaması halinde forma giyecekler. Sarı kart cezası nedeniyle Samsun maçında oynayamayan Görkem, Çarşamba günü yapılan antrenmanda sakatlanarak çalışmayı yarıda bırakmıştı. Ancak, Görkem’in sakatlığının çok önemli olmadığı, tedavisinin9 sürdürüldüğü öğrenildi. Giresunspor’u yenerek liderliği ve galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan Konyaspor, ligde ilk yarıyı Altay ile iç sahada oynayacağı maçla kapatacak.
YÖNETİMDEN KONYA BAROSU’NA ZİYARET
Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ile Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcümüz Cengiz Yönet, Konya Barosunu ziyaret etti. Başkan Hasan Özen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğun ziyarette konuşan Başkan Bahattin Karapınar “Konyaspor’un şampiyonluğu tüm Konya şehrinin şampiyonluğu olacak. Bu yüzden şehrin tüm kesimlerinin desteklerini bekliyoruz” dedi.
Konyaspor’un başarısının Konya şehrinin başarısı olduğu düşüncesiyle hareket eden Konyaspor Yönetiminin geride kalan süre içerisinde önemli bir görevin üstesinden başarıyla kalktığını ifade ederek açıklamalarına başlayan Konya Baro Başkanı Avukat Hasan Özen “Küme düşmenin ardından yaşanan sıkıntıların giderilmeye başlanmasının ardından Konya şehri artık Konyaspor’u sahiplenmeye başladı. Gelinen noktada yakalanan başarının daha da artarak devam etmesi için Konya’nın her kesiminin takıma ve yönetime sahip çıkması gerekiyor. Biz Konya Barosu olarak üzerimize düşeni yapıyoruz bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Konyaspor’a bundan sonraki maçlarda da başarılar diliyoruz. Konyaspor’un şampiyon olacağına yürekten inanıyoruz” dedi.
Yönetime geldikleri günden itibaren karşılaştıkları sıkıntıların aşılması noktasında yoğun mesai harcadıklarını belirten Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, “Konya’nın Konyaspor’a sahip çıkması Konyaspor’un başarısını getirir. Konyaspor’un şampiyonluğu Konya’nın şampiyonluğu anlamına geliyor” derken, tüm kişi, kurum ve kuruluşların Konyaspor’a destek olmaları gerektiğini, bunun bir Konyalılık ve Konyasporluluk görevi olduğunu söyledi ve iç sahadaki tüm maçlarımızı tribünden takip eden Konya Barosu Başkanı Avukat Hasan Özen’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.