Kartal bomba gibi

Kartal bomba gibi

Yarın Kasımpaşa ile Play-Offun ilk maçında karşı karşıya gelecek olan Konyasporlu futbolcular hem ruhen hem de bedenen bu zorlu karşılaşmaya hazır. Tek düşünce maçı iyi bir skorla kazanmak

Konyaspor’un Nevşehir kampı bugün sona erecek ve takım öğleden sonra Konya’ya dönerek Tatlıcak tesislerinde kampa girecek. Cumartesi akşam, Kasımpaşa ile Play-Off’ta ilk maça çıkacak olan Kartallar galibiyete kilitlendi. Takımda moral süper. Pazartesi günü Nevşehir Avrasya otelde kampa giren yeşil-beyazlı futbolcular Çarşamba günü Kapadokya’ya moral gezisi yaptı. Aynı gün akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenman neşe içerisinde geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ve çıkış koşuları ile devam etti. Tam sahada yapılan çift kale maçın ardından açma-germe hareketleri ile antrenman sona erdi. 

TÜM FUTBOLCULAR OYNAMAYA HAZIR

Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaptılar. Bugünkü antrenman gerek görülmesi halinde sabah gerçekleştirilecek ve takım öğle yemeğinin ardından Konya’ya dönecek. Tatlıcak tesislerinde kampa girecek olan Konyaspor’da eksik yok. Tüm futbolcular oynamaya hazır. Robak ve kaleci Pawelek iki hafta aradan sonra takımdaki yerlerini alacaklar. Sol kanatta ise teknik adamların Muhammet, Abdullah veya Abdülkerim Bardakçı’dan bir’ine şans verecek.

MAÇ BİLETLERİNE İLGİ FAZLA

Konyaspor ile Kasımpaşa arasında yapılacak maçın biletlerinin satışına dün de Biletx gişelerinden devam edildi. Karşılaşmaya ilginin oldukça fazla olduğu bildirildi. Özellikle VİP biletlerinin satışı bugünde sürecek.. Bilindiği gibi sporseverler maçı, VİP tribününden 50, kapalı tribün A bloktan, maraton ve yeni yeşil tribünlerden 10 TL ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım tribün bilet ücretleri 10 ve kale arkası tribünlerin bilet ücretleri de 1 TL olarak belirlenmişti. .

GÖREME GEZİSİ MORAL OLDU

Bank Asya 1.Lig Play-Off ilk maçında 19 Mayıs Cumartesi günü Konya'da Kasımpaşa ile karşılaşacak olan ve hazırlıklarını hafta başından bu yana Nevşehir'de yaptığı kamp ile sürdüren takımımız Göreme Açık Hava Müzesi'ni gezdi. Buradaki tarihi yerler hakkında bilgiler alan teknik heyet ve oyuncularımız bol bol fotoğraf çektirdi. Futbolcuları rahatlatma adına da iyi bir aktivite olan Göreme gezisinde, özellikle yabancı futbolcular, Göreme açık hava müzesine hayran oldular.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.